Μητσοτάκης: «Η ΝΔ θα μειώσει τους φόρους για όλους τους Έλληνες πολίτες»

Μητσοτάκης: «Η ΝΔ θα μειώσει τους φόρους για όλους τους Έλληνες πολίτες»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ανήκει στο παρελθόν. Είναι ήδη παρελθόν. Το γνωρίζουν όλες και όλοι» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ και κάλεσε τα μέλη του κόμματος να συνεχίσουν να εργάζονται για τη «μεγάλη πολιτική αλλαγή»

«Η ΝΔ έχει σχέδιο για την επόμενη μέρα της χώρας» τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας σε στελέχη, μέλη και φίλους της ΝΔ, απόψε, στα Γιαννιτσά.

Ο κ. Μητσοτάκης άσκησε κριτική στην κυβέρνηση για την οικονομία και για τους χειρισμούς της στο θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, ενώ δεσμεύτηκε, μεταξύ άλλων, ότι όταν το κόμμα του αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας «θα μειώσει τους φόρους για όλους τους Έλληνες πολίτες».

«Η ΝΔ έχει σχέδιο για την επόμενη μέρα της χώρας. Είναι το μόνο κόμμα που έχει σχέδιο για την επόμενη μέρα. Και το σχέδιο αυτό μπορεί να εφαρμοστεί υπό μια κεντρική προϋπόθεση. Ότι θα υπάρξει στον τόπο μια μεγάλη πολιτική αλλαγή, στην οποία όλοι θα είστε μπροστάρηδες» είπε ο κ. Μητσοτάκης.Ο πρόεδρος της ΝΔ εκτίμησε ότι «το 2018 θα είναι χρονιά πολιτικών εξελίξεων» και ζήτησε από τους φίλους του κόμματος να εργαστούν για να έρθει η «μεγάλη πολιτική αλλαγή» στη χώρα, να δώσουν την ευκαιρία στη ΝΔ να υλοποιήσει το σχέδιο της και στον ίδιο την ευκαιρία να μπορέσει να τους επισκεφθεί πάλι «με άλλη ιδιότητα αυτή του πρωθυπουργού», ενώ συνέστησε, επίσης, στα κομματικά στελέχη να αποφύγουν «κάθε διχαστικό λόγο», κυρίως μεταξύ παλιών νέων φίλων του κόμματος.

«Είμαστε εδώ για να ενώσουμε» είπε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε: «Σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια σας θέλω όλες και όλους κοντά μας, σας θέλω κοντά μου, θέλω να βάλετε πλάτη» πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ανήκει στο παρελθόν. Είναι ήδη παρελθόν. Το γνωρίζουν όλες και όλοι, το γνωρίζουν και οι πολίτες που πίστεψαν στον κ. Τσίπρα και είδαν τις ελπίδες τους να διαψεύδονται» συνέχισε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε:

«Δεν αξίζουμε άλλο αυτή την κυβέρνηση. Δεν αξίζουμε άλλο, τον κ. Τσίπρα και τον κ. Καμμένο. Στείλτε τους στο σπίτι τους, όταν έρθουν οι επόμενες εκλογές, δεν αξίζουν τρίτη ευκαιρία». «Δώστε μας την ευκαιρία να υλοποιήσουμε το σχέδιο μας και να ξαναφέρουμε την Ελλάδα εκεί που πραγματικά της αξίζει» πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ.Σε άλλο σημείο της ομιλίας του, ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στην υψηλή φορολογία και στο πώς αυτή επηρεάζει αρνητικά, ιδιαίτερα τους νέους επαγγελματίες, επιχειρηματίες και τους αγρότες και υπονομεύει και την ανάπτυξη και δεσμεύτηκε για μείωση των φόρων «για όλους τους Έλληνες πολίτες», όταν το κόμμα του αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας.

«Να κρατήσετε μια δέσμευση, φίλες και φίλοι, να θυμάστε ένα πράγμα, καθώς πηγαίνουμε σε εκλογές, να θυμάστε αυτό : Η ΝΔ θα μειώσει τους φόρους για όλους τους Έλληνες πολίτες. Με αυτούς τους φόρους, ανάπτυξη δεν πρόκειται να έχουμε, μόνο φοροδιαφυγή θα έχουμε και μόνο τα συνηθισμένα υποζύγια θα πληρώνουν για κάποιους, οι οποίοι προσδοκούν ακόμη και σήμερα να διορίζονται στο δημόσιο» είπε ο κ. Μητσοτάκης και συνέχισε :

«Γιατί μην έχετε καμία αμφιβολία ότι ο ΣΥΡΙΖΑ - μην έχετε καμία αμφιβολία το ξέρετε καλά- χτίζει ένα νέο μεγάλο κομματικό στρατό, μοιράζει επιδόματα δεξιά και αριστερά, αλλά με πολιτικές επιδομάτων δεν προχωρά η χώρα».«Δεν είναι αυτό το δικό μου όραμα για την Ελλάδα. Εγώ θέλω τα νέα παιδιά, να έχουν ευκαιρίες, να δουλέψουν, να προκόψουν και να ανταμειφθούν ανάλογα με τον κόπο τους και την προσπάθεια τους. Αρκετά πια, με μια πολιτική, η οποία τιμωρεί, αντί να επιβραβεύει την εργασία» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε:

«Δε θέλουμε. Είμαστε φιλελεύθερο κόμμα φίλες και φίλοι. Είμαστε φιλελεύθερο κόμμα. Το κόμμα του Κωνσταντίνου Καραμανλή, του εθνάρχη, του ιδρυτή της παράταξης μας, του Μακεδόνα. Ένα κόμμα το οποίο πιστεύει στην ιδιωτική πρωτοβουλία. Και πιστεύει, ότι ο καθένας από εσάς μπορείτε να προχωρήσετε όσο ψηλά αντέχετε εσείς οι ίδιοι σε αντιστοίχιση, απόλυτη, με τη δουλειά την οποία θα κάνετε. Και πιστεύουμε σε ένα κράτος, το οποίο θα είναι αρωγός, δε θα είναι εμπόδιο στην επιχειρηματικότητα, θα στηρίζει τους πιο αδύναμους, με ένα καλό σύστημα υγείας, ένα καλό σύστημα παιδείας, σε ένα κράτος το οποίο θα έχει ασφάλεια σε όλες και σε όλους».

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «εξακολουθεί να διαπραγματεύεται μυστικά» για το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ. «Τι έχουν να κρύψουν; Τι διαπραγματεύονται μυστικά; Γιατί δεν ενημερώνουν την αντιπολίτευση; Γιατί δεν ενημερώνουν τον ελληνικό λαό;» διερωτήθηκε ο Κ. Μητσοτάκης και αντιπαρέβαλε τη στάση της κυβέρνησης, με εκείνη της ΝΔ, ως κυβέρνησης, στο Βουκουρέστι, το 2008, όταν όπως είπε, παρά τις πιέσεις από «μεγάλες δυνάμεις» χάραξε την «κόκκινη γραμμή» που η ΝΔ εξακολουθεί και σήμερα να υπερασπίζεται.Ο πρόεδρος της ΝΔ διευκρίνισε, ωστόσο, ότι αυτή η θέση δεν αφορά μόνο την ονομασία, αλλά και τη χρήση και την «προκλητική χρησιμοποίηση μιας αλυτρωτικής ρητορικής, η οποία υπονομεύει την εθνική ιστορία, καπηλεύεται τα σύμβολα και σε καμία περίπτωση δε μπορεί να γίνει αποδεκτή». Πρόσθεσε, επίσης, ότι η όποια συζήτηση λύσης, πρέπει να συμπεριλαμβάνει όλες τις πτυχές του ζητήματος.

«Να μη μας θεωρούν δεδομένους» είπε ο κ. Μητσοτάκης» και συνέχισε :«Θα υπερασπιστούμε τα εθνικά δίκαια, θα υπερασπιστούμε την ιστορία της πατρίδας μας και θα χαράξουμε εξωτερική πολιτική με γνώμονα τι είναι καλό και τι είναι συμφέρον για τον τόπο. Να μας έχετε εμπιστοσύνη, φίλες και φίλοι, στο ζήτημα αυτό, όπως μας έχετε εμπιστοσύνη και στα υπόλοιπα θέματα, τα οποία σας αφορούν».

Ο πρόεδρος της ΝΔ υπογράμμισε ότι το κόμμα του θα συνεργαστεί στενά με την τοπική αυτοδιοίκηση, ενώ εξέφρασε την εκτίμηση στη δουλειά που κάνει στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ο Απόστολος Τζιτζικώστας, λέγοντας ότι είναι ένας «άξιος περιφερειάρχης» με «όραμα» για την πρόοδο και την ανάπτυξη της περιφέρειας.Η περιοδεία του προέδρου της ΝΔ στην Πέλλα

 

Ο κ. Μητσοτάκης ξεναγήθηκε το πρωί στο αρχαιολογικό Μουσείο Πέλλας - το οποίο βρίσκεται δίπλα στο χώρο όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε μέχρι τα δεκαπέντε του χρόνια ο Μέγας Αλέξανδρος - και ενημερώθηκε για τα έργα που έγιναν και αυτά προωθούνται, μέσω ΕΣΠΑ, από την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στον αρχαιολογικό χώρο και στο ανάκτορο του Φιλίππου του Β'.

Στη συνέχεια, ο κ. Μητσοτάκης μετέβη στα Γιαννιτσά και στην Έδεσσα, επισκέφτηκε τις λαϊκές αγορές των δύο πόλεων και συνομίλησε με αγρότες, εμπόρους και πολίτες και άκουσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Απαντώντας σε μια ποδηλάτισσα που είπε «θέλουμε δουλειές», τόνισε: «Αυτή είναι η προτεραιότητά μας». Συζητώντας με πολίτες ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι «η κυβέρνηση δημιουργεί στρατιές ομήρων». «Θέλουμε να μας εμπιστευτείτε» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ.Κατά την επίσκεψή του στην Έδεσσα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισκέφτηκε τους περίφημους καταρράκτες της πόλης, οι οποίοι αποτελούν έναν από τους σημαντικότερους τουριστικούς προορισμούς της χώρας μας.

Στο δρόμο από τα Γιαννιτσά στην Έδεσσα ο κ. Μητσοτάκης σταμάτησε στην Καρυώτισσα, περιοχή στην οποία, αυτή την περίοδο, κλαδεύουν τις ροδακινιές.

Στις συζητήσεις που είχε με τους παραγωγούς τόνισε ότι «οι υψηλοί φόροι, οι υψηλές εισφορές, και το υψηλό κόστος παραγωγής έχουν οδηγήσει τον αγροτικό πληθυσμό σε απόγνωση» και πρόσθεσε: «Επιμένω και είναι αδιαπραγμάτευτη δέσμευσή μου η μείωση του κατώτατου φορολογικού συντελεστή, που θα ευνοήσει όλους τους Έλληνες, συμπεριλαμβανομένων και των αγροτών μας».Μιλώντας με νέο που σπουδάζει στο Τ.Ε.Ι. Γεωπονίας στη Θεσσαλονίκη, ανάμεσα στα άλλα ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι τα «συνεργατικά σχήματα είναι συνθήκη επιβίωσης του πρωτογενούς τομέα, ώστε να μειωθεί το κόστος παραγωγής, να γίνουν τα προϊόντα μας ανταγωνιστικά και να κατακτήσουν νέες αγορές», αλλά «για να επιτύχουμε, όμως, σε αυτόν τον στόχο είναι πολύ σημαντικό να ασχολούνται τα νέα παιδιά με τη γη, αποκτώντας εξειδικευμένες γνώσεις».

Αμέσως μετά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε την Αριδαία, τους Πρόμαχους, το Μαυροβούνι και τη Σκύδρα, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους.

Ο κ. Μητσοτάκης μετέβη το απόγευμα στα Λουτρά Αριδαίας (Πόζαρ), όπου εξήρε τη φυσική ομορφιά του τοπίου και τον τρόπο με τον οποίο τα αξιοποιεί η αυτοδιοίκηση της περιοχής. Υπογράμμισε, όμως, ότι «η κατάσταση του οδικού δικτύου στην περιφερειακή ενότητα Πέλλας είναι αποκαρδιωτική» και δεσμεύτηκε ο ίδιος και η ΝΔ να ολοκληρώσουν τον κεντρικό άξονα που συνδέει την περιοχή της Πέλλας με την Εγνατία, όπως και το κομμάτι της Δράμας.Τέλος, ο πρόεδρος της ΝΔ επισκέφθηκε αργά το απόγευμα την Κρύα Βρύση όπου έκανε παρεμβάσεις για την οικονομία και αναφορές για το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, ενώ αργότερα, ολοκληρώνοντας την επίσκεψη του στο νομό, συναντήθηκε και μίλησε με κομματικά στελέχη της ΝΔ και μέλη του κόμματος, στα Γιαννιτσά.

 

ΣΧΟΛΙΑ (39)

Μητσοτάκη

Μαζι σου Μείωσε το δημόσιο αισθητά και όλων των ειδών τους φόρους

ΕΚΤΑΚΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ Ο ΚΟΥΛΗΣ

ΕΠΙ ΗΜΕΡΩΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΟΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΙΧΑΜΕ ΑΥΞΗΣΗ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗ ΦΟΡΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ, ΑΥΞΗΣΗ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗ ΦΠΑ, ΕΙΣΦΟΡΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΕΝΦΙΑ, ΤΕΛΟΣ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΟΣ ΚΤΛ ΚΤΛ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΦΟΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ Ο ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΗΣ ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΚΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο "ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΟΡΟΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ" 15% ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΣΤΙΣ OFFSHORE ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΑΚΙΝΗΤΑ... ΧΑΖΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ?!!!!

Πληκτρολογηστε

Εαν θελετε να μαθετε τι θα κανει η ΝΔ εαν γινει κυβερνηση πληκτρολογηστε "Protothema17-6-13 Το μεγαλο φαγοποτι στην ΕΡΤ Και εκει θα καταλαβετε ολοι τι θα μας περιμενει ,αν ο μη γενοιτο συμβει το αναποφευκτο.

@ΝΔ

Αγαπητά γαλάζια στρουμφάκια, καταργήστε πρώτα πρώτα τον ΕΝΦΙΑ, μειώστε τις τρελές εισφορές στα ασφαλιστικά ταμεία, κάντε ανθρώπινες και βιώσιμες ρυθμίσεις αποπληρωμής οφειλών, στριμώξτε τους εργοδότες ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ τους εργαζόμενους, καταργήστε τη μονιμότητα στο Δημόσιο, ανοίξτε την αγορά εργασίας και -κυρίως- ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, και μετά συζητάμε!!!

Φουκαραδες

Φιλελερες σας δουλευει παλι και κανονικα ο Κυριακουλης. Τους μονους φορους που μπορει να μειωσει ειναι για τους πλουτοκρατες και για τους εχοντες και κατεχοντες. Ισως εαν εχετε καταθεσεις στα κεημαν και σπιτι στο Παρισι ή Λονδινο , να αξιζει να τον ψηφισετε. Εαν το σπιτι σας ειναι στο Περιστερι ,στην Τουμπα ή στο Αιγαλεω πρεπει να ειστε πολυ κοροιδα εαν τα πιστευτε.

Αυτός που έφτιαξε τον ΕΝΦΘΙΑ

Θα μας τον μειώσει σε βάθος πενταετίας. Ναι Κουλη μου σε πιστεύω αλλά με το ζόρι 20% θα πιάσει το Μπλε ΠΑΣΟΚ. Όσο για το Ψυριζα αυτοί πάνε για 3%

Νάνος

Δεν δουλεύει. Δοκιμα κάτι άλλο... .

Η ΝΔ

ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΕΛΛΗΝΑΣ = ΓΙΔΙ ΤΡΕΛΛΟ!

Axaxaxaxaxaxa

xaxaxaxa ποσο δεν πειθουν πλεον κατι τετοια πυροτεχνηματα. Οποιος τα λεει βαζει τον εαυτο του και το κομμα του αυτοματα σε μειονεκτικη θεση.

ΚΤ.

Μιλησε και η κλεφτοΔΕΞΙΑ Ν.Δ. !!!! Με τις εκατοντάδες ofssore !!!

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

yiyit-bulut-anthropofagoi_main01

Ο Γιγίτ Μπουλούτ προκαλεί λέγοντας ότι «θα ήταν ντροπή για εμάς να κάνουμε πόλεμο με την Ελλάδα για τεχνικούς λόγους. Θα ήταν σαν ένας ενήλικος να χτυπάει ένα παιδί στην κούνια»

26
upeks_mak1

Σε περίοδο κρίσης με την Τουρκία και με τις διαπραγματεύσεις για το Σκοπιανό στο ζενίθ, το σύστημα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας του ΥΠΕΞ κατέρρευσε - Ο Κοτζιάς επιβεβαίωσε την αποκάλυψη που έκανε το ΘΕΜΑ - ΝΔ: Κακοδιοίκηση και παρακμή - Κουμουτσάκος: Έκαναν το ΥΠΕΞ υπουργείο... Yahoo!

5