Βούτσης: Ο Τσακαλώτος έπρεπε να είχε εξ αρχής στείλει διευκρινίσεις στους δανειστές

Βούτσης: Ο Τσακαλώτος έπρεπε να είχε εξ αρχής στείλει διευκρινίσεις στους δανειστές

Συνέχεια στον καβγά με νέες αιχμές του προέδρου της Βουλής, την ώρα που μιλώντας σε κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, «υποβάθμιζε» το χθεσινό καβγά ανάμεσα στον ίδιο και τον υπουργό Οικονομικών

Βούτσης: Ο Τσακαλώτος έπρεπε να είχε εξ αρχής στείλει διευκρινίσεις στους δανειστές
Αιχμές για τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο
άφησε απόψε ο πρόεδρος της Βουλής
Νίκος Βούτσης,
δίνοντας έτσι συνέχεια στην κόντρα που εκδηλώθηκε χθες στην Ολομέλεια του κοινοβουλίου μεταξύ των δύο ανδρών.
Κλείσιμο

Μιλώντας σε κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Αμερικής, ο πρόεδρος της Βουλής, αρχικά χαρακτήρισε το επεισόδιο ως «διαδικαστικού τύπου αψιμαχία», λέγοντας ότι αν έδινε το λόγο στον υπουργό εκείνη τη στιγμή, η συζήτηση θα διακοπτόταν για αρκετή ώρα , λόγω και των παρεμβάσεων που θα ακολουθούσαν από άλλους βουλευτές της αντιπολίτευσης και ενώ ο πρωθυπουργός ήταν έτοιμος να απαντήσει στον κ. Μητσοτακη.

Την ίδια στιγμή όμως, που ο κ.Βούτσης «υποβάθμιζε» το επεισόδιο στην αίθουσα της Ολομέλειας, αναφερόμενος στο περιεχόμενο της επιστολής Τσακαλώτου προς τους θεσμούς επισήμανε ότι ο υπουργός από την αρχή έπρεπε να είχε δώσει τις απαραίτητες διευκρινίσεις: Από τη στιγμή μάλιστα, που στην επιστολή αναφερόταν σε καθυστερήσεις που οφείλονταν σε διαδικαστικά ζητήματα, όπως προεδρικά διατάγματα και νομοθετικές πρωτοβουλίες.

Πάντως σε μια προσπάθεια να μετριάσει τις εντυπώσεις ο κ. Βούτσης είπε πως δεν τίθεται θέμα για τις μεταξύ τους σχέσεις, ούτε θέμα κοινής γραμμής της κυβέρνησης στη διαπραγμάτευση.
 



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης