Μέσα στη γενική απέχθεια για Πολάκη, η Σβίγκου τον στηρίζει επίσημα!

Μέσα στη γενική απέχθεια για Πολάκη, η Σβίγκου τον στηρίζει επίσημα!

«Οι δημοσιογράφοι στοχοποιούν τον Πολάκη!» έφτασε στο σημείο να πει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

Μέσα στη γενική απέχθεια για Πολάκη, η Σβίγκου τον στηρίζει επίσημα!
«Αντιστροφή της πραγματικότητας» χαρακτήρισε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου το «να λέγεται ότι οποιοσδήποτε στον ΣΥΡΙΖΑ έχει προσωπικό θέμα με τον οποιοδήποτε δημοσιογράφο». Σα να μην έχει ακούσει τα όσα καταλόγισε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης τόσο στη δημοσιογράφο του Alpha Ευαγγελία Τσικρίκα, όσο και στον Παύλο Τσίμα, η κ.Σβίγκου υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στέκεται στο πλευρό των δημοσιογράφων, ειδικά εκείνων που αγωνιούν σήμερα, αν θα χάσουν ή όχι τη δουλειά τους, ενώ πρόσθεσε ότι οι δημοσιογράφοι έχουν στοχοποιήσει πολιτικούς και ανάμεσά τους τον Παύλο Πολάκη!


Μιλώντας στον Αθήνα 9,84, η κ.Σβίγκου κληθείσα να σχολιάσει τις αναρτήσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας στο facebook, αρνήθηκε να το κάνει, υποστήριξε όμως, ότι όχι μόνο η κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν στοχοποιούν δημοσιογράφους, αλλά αντίθετα, πολλοί πολιτικοί, «όπως ο κ.Φίλης και ο κ.Πολάκης έχουν στοχοποιηθεί προσωπικά και όχι αναφορικά με το κυβερνητικό τους έργο».

Μάλιστα, η κ.Σβίγκου, έσπευσε να επιτεθεί και στη ΝΔ κάνοντας λόγο για δημοσιογράφους στο payroll: «Και να θυμίσω και το εξής, γιατί έχουμε την τάση να ξεχνάμε και ειδικά η ΝΔ έχει την τάση να ξεχνάει, άλλοι είχαν στo payroll τους δημοσιογράφους και τους έκοβαν τιμολόγια, δημοσιογράφους που στη συνέχεια κατηγορήθηκαν και κατηγορούνται ως εκβιαστές. Άλλοι αντιλαμβάνονταν τη δημοσιογραφία με όρους χειραγώγησης και εξυπηρέτησης, άλλοι σήκωναν τα τηλέφωνα όταν ήταν κυβερνώντες και έλεγαν στα κανάλια «να παίξει αυτό και να μην παίξει εκείνο». Εμείς τέτοια πράγματα δεν τα κάνουμε και ούτε θα τα κάνουμε ποτέ. Εάν λοιπόν δούμε την κατάσταση ακριβώς όπως έχει τις τελευταίες μέρες με την ΔΕΘ, εγώ είδα έναν πρωθυπουργό ο οποίος απάντησε στους δημοσιογράφους και απάντησε και σε δημοσιογράφους που είχαν άμεσο πρόβλημα και άμεση αγωνία όπως ήταν η κα Σαββοπούλου και η κα Τσικρίκα και νομίζω πως αυτή είναι μια στάση, εννοώ την στάση του πρωθυπουργού, που θα πρέπει η ΕΣΗΕΑ να αναγνωρίσει…», είπε χαρακτηριστικά.
Κλείσιμο

Όταν πάντως ο δημοσιογράφος επισήμανε στην κ.Σβίγκου
τον αποκλεισμό μέσων ενημέρωσης από τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ (μεταξύ των οποίων και το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και το protothema.gr) η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ το απέδωσε στην... έλλειψη χρόνου: «Στο πλαίσιο μιας συνέντευξης τύπου η οποία δεν μπορεί να διαρκέσει και πέντε ώρες υπάρχει περιορισμένος χρόνος. Να δούμε την ευρύτητα των μέσων στα οποία δόθηκαν ερωτήσεις, να δούμε ότι καλύφθηκαν μια σειρά από μέσα και προσπάθησε να γίνει ένα μοίρασμα μεταξύ ηλεκτρονικών, έντυπων και τηλεοπτικών μέσων. Να θυμηθούμε λοιπόν τι γινόταν και στις προηγούμενες ΔΕΘ και να δούμε ποιοι ήταν άφαντοι τόσο καιρό», κατέληξε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης