Άδωνις για offshore: Να μας πει ο Τσίπρας ονομαστικά ποιους ξέπλυνε

Άδωνις για offshore: Να μας πει ο Τσίπρας ονομαστικά ποιους ξέπλυνε

«Ο πρωθυπουργός πρώτα ξέπλυνε υπουργούς και μετά έφερε τη νέα τροπολογία»

Άδωνις για offshore: Να μας πει ο Τσίπρας ονομαστικά ποιους ξέπλυνε
Για τις offshore των υπουργών
μίλησε ο Άδωνις Γεωργιάδης ασκώντας έντονη κριτική στην κυβέρνηση. «Ο Τσίπρας πρώτα ξέπλυνε υπουργούς και μετά έφερε τη νέα τροπολογία» τόνισε στον ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

«Να μας πει ο κ. Τσίπρας ποιους ξέπλυνε την περασμένη Κυριακή, να μας το πει ονομαστικά» δήλωσε. «Την περασμένη εβδομάδα ψήφισαν αλλαγή του νόμου που είναι στην ακριβώς αντίθετη κατεύθυνση πότε είχαν δίκιο χθες ή τότε;» διερωτήθηκε, ενώ υπεραμύνθηκε της απόφασης της ΝΔ να αποχωρήσει από τη συζήτηση στην Ολομέλεια την Τετάρτη. 

Κλείσιμο
«Ξέπλυνε ο κ. Τσίπρας υπουργούς και βουλευτές που κατείχαν παρανόμως κάποιες εταιρείες που δεν θα τους μάθουμε εύκολα... Προφανώς το έκανε για να ξεπλύνει, και τώρα πάει στο άλλο άκρο» σημείωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, ενώ εξήγησε ότι με τη νέα διάταξη «αν ο γιος μου που σπουδάζει στις ΗΠΑ κάνει με συμφοιτητή του εταιρεία για να πωλούν μπλουζάκια, νόμιμη εταιρεία, εγώ θα πρέπει να πάω φυλακή» ανέφερε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της ΝΔ. 

«Η πρώτη και μεγαλύτερη εμμονή τους είναι να εξασφαλίσουν την καρεκλά, τους παχυλούς μισθούς στο δημόσιο και τους διορισμούς... Ο ΣΥΡΙΖΑ εκπροσωπεί την παλιά Ελλάδα που δεν θέλει να αλλάξει που δεν θέλει να πάει μπροστά» είπε εν συνεχεία ο Άδωνις Γεωργιάδης. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης