Λεβέντης: Δεν μπορεί ο κάθε Κατρούγκαλος του Κολωνακίου να καταλάβει το πρόβλημα του αγρότη

Λεβέντης: Δεν μπορεί ο κάθε Κατρούγκαλος του Κολωνακίου να καταλάβει το πρόβλημα του αγρότη

Επανέλαβε πως ο πρωθυπουργός πρέπει να υποβάλει την παραίτησή του, καθώς η κυβέρνηση έχει χάσει το λαϊκή στήριξη με αποτέλεσμα να μην μπορεί να υλοποιήσει καμία μεταρρύθμιση

Λεβέντης: Δεν μπορεί ο κάθε Κατρούγκαλος του Κολωνακίου να καταλάβει το πρόβλημα του αγρότη
Οξεία επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε την Παρασκευή ο Βασίλης Λεβέντης
, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει λαϊκό έρεισμα και δεν μπορεί να κατανοήσει τα πραγματικά προβλήματα των
αγροτών

Κλείσιμο
Μιλώντας στη Βουλή
 είπε πως «δεν μπορεί ο κάθε
Κατρούγκαλος από το Κολωνάκι να καταλάβει το πρόβλημα του αγρότη» και τόνισε απευθυνόμενος στην κυβέρνηση: «Έχετε γίνει τρόφιμοι του Κολωνακίου και πίνετε εκεί το καφέ σας. Δεν τα αντιλαμβάνεστε  τα προβλήματα των αγροτών».

Επανέλαβε πως ο πρωθυπουργός πρέπει να υποβάλει την παραίτησή του, καθώς η κυβέρνηση έχει χάσει το λαϊκή στήριξη με αποτέλεσμα να μην μπορεί να υλοποιήσει καμία μεταρρύθμιση.

«Το Μαξίμου θεωρεί ότι είναι κυβέρνηση για το Κολωνάκι και θεωρεί απόβλητους τους αγρότες τους λέτε φοροφυγάδες ακροδεξιούς», σημείωσε για να απευθυνθεί στους παριστάμενους υπουργούς: «Αυτό που κάνετε είναι κακή άμυνα απέναντι στα μεγάλα προβλήματα. Ο οποιοδήποτε τύραννος θα μπορούσε να αποκαλέσει ακροδεξιούς τους αγρότες αλά δεν θα έλυνε το πρόβλημα».

Σχετικά με τα σημερινά επεισόδια είπε: «ήρθαν οι αγρότες με μόνο «όπλ層 την γκλίτσα και σε αυτούς παρατάξατε τα ΜΑΤ. Τι είναι αυτό; Αν αυτές οι σκηνές ήταν γνωστές πριν τις εκλογές οι αγρότες θα σας ψήφιζαν;».

Για τον Αλέξη Τσίπρα ανέφερε: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ένας άνθρωπος που επί έξι χρονιά έλεγε ότι έχει άλλες λύσεις πήγε και υπέγραψε για να πληρώσουν οι αγρότες και δεν έχει την τόλμη να ζητήσει μια συγγνώμη. Να πει ότι αλλιώς νόμιζε. Ότι είχε τα οράματα της αριστεράς και δεν ήξερε τι γίνεται στην Ευρώπη. Ότι πίστευε πως θα κάτσει σούζα η Μέρκελ» για να προσθέσει: «Το ΟΧΙ για εσάς στο δημοψήφισμα τι είναι. Το ΟΧΙ στο ίδιο βράδυ έγινε ΝΑΙ. Ούτε γι αυτό συγνώμη. Ο Παπανδρέου όταν ζήτησε δημοψήφισμα ήταν τρελός. Εσείς τι είστε;».

«Κάνω έκκληση να υποβάλει η κυβέρνηση την παραίτησή της γιατί είναι κυβέρνηση που δεν έχει κανένα λαϊκό έρεισμα», επισήμανε στο τέλος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης