Ενθουσιασμός στο επιτελείο Κυριάκου, μεγάλη η νίκη

Διαστάσεις θριάμβου παίρνει η νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη - Καθώς ολοκληρώνεται η διαδικασία της εκλογής επιβεβαιώνεται η ανατροπή των προγνωστικών - Στη Χαλκοκονδύλη Άδωνις, Βαρβιτσιώτης, Αυγενάκης, Μαντούβαλος κ.α.

Ενθουσιασμός στο επιτελείο Κυριάκου, μεγάλη η νίκη
Οι πανηγυρισμοί και ο ενθουσιασμός εντείνονται στο επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη, καθόσον η διαδικασία συγκέντρωσης των τελικών αποτελεσμάτων οδεύει προς ολοκλήρωση. Καθώς η εικόνα οριστικοποιείται, η επικράτηση του κ. Μητσοτάκη είναι αδιαμφισβήτητη.




Κλείσιμο



Η βραδιά ανήκει στον μεγάλο νικητή, τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Στο στρατηγείο του, στην οδό Χαλκοκονδύλη, η ατμόσφαιρα είναι πανηγυρική, καθώς η νίκη είναι ξεκάθαρη ως προς τη διαφορά, η οποία διαμορφώνεται στις 2 ποσοστιαίες μονάδες (51-49%) σύμφωνα με την επίσημη -πλην προσωρινή- ανακοίνωση του κ. Γιάννη Τραγάκη, προέδρου της ΚΕΦΕ.



Τα τελικά αποτελέσματα από όλη την Ελλάδα ήρθαν να επιβεβαιώσουν τις εκτιμήσεις των συνεργατών του Κυριάκου Μητσοτάκη, οι οποίοι επικαλούνταν άτυπες σφυγμομετρήσεις που διενεργήθηκαν κατά τη διάρκεια της ημέρας, με ανταποκρίσεις από διάφορες περιφέρειες της Επικράτειας και επιτόπιες δειγματοληψίες ως προς τις διαθέσεις του εκλογικού σώματος. 



Στα κατάμεστα γραφεία της Χαλκοκονδύλη έσπευσαν οι υποστηρικτές του κ. Μητσοτάκη, βουλευτές της ΝΔ, όπως οι κκ. Κωστής Χατζηδάκης, Άδωνις Γεωργιάδης, Πέτρος Μαντούβαλος, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Λευτέρης Αυγενάκης κ.α.
Ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης έχει φτάσει στο αρχηγείο της εκστρατείας #metonKyriako και από στιγμή σε στιγμή θα προβεί στις επινίκιες δηλώσεις.


















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης