Ζαχαριάδης (ΣΥΡΙΖΑ): Όταν συγγενής είναι καλύτερος για μια θέση, ας επιλέγουμε τον δεύτερο

Ζαχαριάδης (ΣΥΡΙΖΑ): Όταν συγγενής είναι καλύτερος για μια θέση, ας επιλέγουμε τον δεύτερο

Κριτική στην κυβέρνηση άσκησε και ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης

Ζαχαριάδης (ΣΥΡΙΖΑ): Όταν συγγενής είναι καλύτερος για μια θέση, ας επιλέγουμε τον δεύτερο
Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση διορισμού του συζύγου της Χαράς Καφαντάρη
,​ Αργύρη Αργυρού, σε κρατική εταιρεία «φάντασμα».

Κριτική στην κυβέρνηση άσκησε και ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του
ΣΥΡΙΖΑ
Κλείσιμο
, Κώστας Ζαχαριάδης, ο οποίος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter άφησε αιχμές κατά της κυβέρνησης για την «κομματική» επιλογή.

«Όταν Α' βαθμού συγγενής αιρετού είναι ο καλύτερος για μια θέση που προκηρύσσεται δημόσια από την κυβέρνηση, ας επιλέγουμε τον δεύτερο καλύτερο», έγραψε στον γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Ζαχαριάδης.

Το tweet του Κώστα Ζαχαριάδη 


Σημειώνεται ότι η διπλή ενέργεια του υπουργού Περιβάλλοντος Πάνου Σκουρλέτη να προχωρήσει σε στελέχωση του ΔΣ μιας δημόσιας επιχείρησης που δεν έχει ουσιαστικό αντικείμενο και έργο και να διορίσει σε θέση κορυφής πρόσωπο που συνδέεται συγγενικά με βουλευτή του κυβερνητικού κόμματος προκαλεί αμείλικτα ερωτηματικά για διασπάθιση του δημόσιου χρήματος και περιττή διόγκωση του κράτους ώστε να «βολευτούν» συγγενείς και κομματικοί φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ.

Πρόκειται για περίπτωση αντίστοιχη με τον περίφημο οργανισμό για την ανύπαρκτη πλέον λίμνη Κωπαΐδα,  καθώς η σύσταση της ΔΕΠΕΝΕ είχε αποφασιστεί την περασμένη κοινοβουλευτική περίοδο ώστε να συμμετέχει στην κατασκευή του αγωγού μεταφοράς φυσικού αερίου από την Ρωσία στην Ελλάδα μέσω Τουρκίας. Το έργο, όμως, έχει ακυρωθεί λόγω και των «πολεμικών» σχέσεων Ρωσίας-Τουρκίας μετά και την κατάρριψη του ρωσικού πολεμικού αεροσκάφους από τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις. Παρά ταύτα, η κυβέρνηση και ο αρμόδιος υπουργός Πάνος Σκουρλέτης προχώρησαν στην συγκρότηση της εταιρείας, την σταδιακή εκταμίευση του μετοχικού κεφαλαίου συνολικού ύψους 1 εκατ. ευρώ αλλά και τον διορισμό προέδρου, αντιπροέδρου και διευθύνοντος συμβούλου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης