«Ανταρσία» στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ: ΑΡΑΝ και ΑΡΑΣ αποχωρούν για την Λαϊκή Ενότητα

«Ανταρσία» στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ: ΑΡΑΝ και ΑΡΑΣ αποχωρούν για την Λαϊκή Ενότητα

Οι οργανώσεις, γνωστότερες από τη συμμετοχή τους στο πανελλαδικό φοιτητικό σχήμα Ενιαία Ανεξάρτητη Αριστερή Κίνηση (ΕΑΑΚ), αποτελούσαν ιδρυτικές συνιστώσες της Αντικαπιταλιστικής Αριστερής Συνεργασίας για την Ανατροπή

«Ανταρσία» στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ: ΑΡΑΝ και ΑΡΑΣ αποχωρούν για την Λαϊκή Ενότητα
Την απόφασή τους να αποχωρήσουν από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και συνεργασθούν εκλογικά με το κόμμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη ανακοίνωσαν οι συλλογικότητες ΑΡΑΝ (Αριστερή Ανασύνθεση) και ΑΡΑΣ (Αριστερή Αντικαπιταλιστική Συσπείρωση), μετά την απόφαση του κόμματος για αυτόνομη κάθοδο στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου.

Οι οργανώσεις, γνωστότερες από τη συμμετοχή τους στο πανελλαδικό φοιτητικό σχήμα Ενιαία Ανεξάρτητη Αριστερή Κίνηση (ΕΑΑΚ), αποτελούσαν ιδρυτικές συνιστώσες της Αντικαπιταλιστικής Αριστερής Συνεργασίας για την Ανατροπή (ΑΝΤΑΡΣΥΑ).

Συνελεύσεις των τοπικών οργανώσεων της Λαϊκής Ενότητας, εξάλλου, θα πραγματοποιηθούν σε ολόκληρη τη χώρα, προκειμένου να επιλεγούν οι υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος στις επερχόμενες εκλογές.

Σύμφωνα με στελέχη του κόμματος, αναμένονται και άλλες ανακοινώσεις υποστήριξης στη Λαϊκή Ενότητα, από στελέχη και ανεξάρτητες προσωπικότητες της Αριστεράς, μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας της ΛΑ.Ε. με την απερχόμενη πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης