Μεταφερόμενοι τραμπούκοι επιτέθηκαν στον Σταύρο Θεοδωράκη

Μεταφερόμενοι τραμπούκοι επιτέθηκαν στον Σταύρο Θεοδωράκη

Περισσότερα από 30 άτομα του έστησαν οργανωμένη ενέδρα και του φώναζαν: «Μην ξαναμιλήσεις, ρεμάλι, για τον Καμμένο» - «Είσαι τουρκόσπορος» του φώναζαν μαυροντυμένοι - Πρόκειται για υποστηρικτές των ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ και ΧΑ, σύμφωνα με εκτιμήσεις του Ποταμιού

Μεταφερόμενοι τραμπούκοι επιτέθηκαν στον Σταύρο Θεοδωράκη
Οργανωμένη ενέδρα έστησαν περίπου 30 τραμπούκοι στον Σταύρο Θεοδωράκη, σήμερα το πρωί, την ώρα που έφτασε στο σχολείο όπου θα ασκούσε το εκλογικό του δικαίωμα.

Άντρες με μαύρες μπλούζες και ξυρισμένα κεφάλια του επιτέθηκαν φραστικά φωνάζοντας: «Μην ξαναμιλήσεις, ρεμάλι, για τον Καμμένο» και αποκαλώντας τον «τουρκόσπορο». Ο επικεφαλής του Ποταμιού προσπάθησε να κάνει διάλογο μαζί τους, ωστόσο το μένος τους ήταν τόσο μεγάλο που δεν τα κατάφερε, οπότε τους ανταπάντησε να πάνε να πληρωθούν «από τον Καμμένο».

Κλείσιμο


«Μόλις φύγω να γιορτάσετε τη νέα σας φιλία», είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ -όπως υποστηρίζει το Ποτάμι- υπαινισσόμενος ότι το κυβερνών κόμμα και η Χρυσή Αυγή πάνε χέρι-χέρι στο δημοψήφισμα.

Οι τραμπούκοι, μόλις τελείωσαν τη φραστική επίθεση, μπήκαν στα αυτοκίνητά τους και έφυγαν. Ο Σταύρος Θεοδωράκης δεν είχε συνοδεία, παρά πήγε πεζός να ψηφίσει, με τρεις φίλους από την περιοχή του Χαϊδαρίου.



Αξίζει να σημειωθεί πως ο κόσμος είχε βγει στα μπαλκόνια και χειροκροτούσε ενώ φώναζε προς τον επικεφαλής του Ποταμιού: «Σταύρο, κράτα γερά».

Όταν ο κ. Θεοδωράκης μπήκε στο σχολείο, επισκέφτηκε όλες τις αίθουσες, συνομίλησε με όλους τους εκλογικούς αντιπροσώπους, καθώς και με υποστηρικτές του «ναι» αλλά και του «όχι».





Σύμφωνα με εκτιμήσεις του Ποταμιού οι άντρες που επιτέθηκαν φραστικά στον Σταύρο Θεοδωράκη είναι υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ, των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και της Χρυσής Αυγής.




«Ο σπόρος του διχασμού να μην καρποφορήσει»
Εξερχόμενος του εκλογικού κέντρου ο Σταύρος Θεοδωράκης δήλωσε: «Ελπίζω ο σπόρος του διχασμού που τόσο απερίσκεπτα έριξαν κάποιοι στην κοινωνία για να υπηρετήσουν τα μικροκομματικά οφέλη τους, να μην καρποφορήσει. Όσο μπορώ να ξέρω, περπατώντας στη δυτική Αθήνα, νομίζω ότι ο λαός θα παραμερίσει όλους τους άφρονες που νομίζουν ότι ήρθε η ώρα για τον επόμενο διχασμό», πρόσθεσε. «Σε λίγες ώρες, πρέπει να αντιμετωπίσουμε ενωμένοι το μεγάλο πρόβλημα της χώρας, να δυναμώσουμε την ευρωπαϊκή πορεία της. Ελπίζω σε αυτό ο πρωθυπουργός να τηρήσει την υπόσχεσή του» κατέληξε ο Σταύρος Θεοδωράκης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης