Συναντήθηκαν Τσίπρας - Βαρουφάκης με Deutsche Bank για διπλό νόμισμα;

Συναντήθηκαν Τσίπρας - Βαρουφάκης με Deutsche Bank για διπλό νόμισμα;

Η γερμανική εφημερίδα Handelsblatt φιλοξενεί δηλώσεις του πρώην επικεφαλής οικονομολόγο της Deutsche Bank Τόμας Μάιερ, ο οποίος ισχυρίζεται ότι συναντήθηκε με τον κ. Τσίπρα και τον κ. Βαρουφάκη και συζήτησαν την πιθανότητα να υιοθετηθεί διπλό νόμισμα

Συναντήθηκαν Τσίπρας - Βαρουφάκης με Deutsche Bank για διπλό νόμισμα;
Ερώτηση προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, εάν συναντήθηκαν με τον πρώην επικεφαλής οικονομολόγο της Deutsche Bank Τόμας Μάιερ, απευθύνει το ΠΑΣΟΚ, με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου.

Η γερμανική εφημερίδα Handelsblatt φιλοξενεί δηλώσεις του κ. Μάιερ, ο οποίος ισχυρίζεται ότι συναντήθηκε με τον κ. Τσίπρα και τον κ. Βαρουφάκη και συζήτησαν την πιθανότητα να υιοθετηθεί διπλό νόμισμα.

Συγκεκριμένα, σε σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ σημειώνεται: «Αληθεύει ότι ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Οικονομικών συναντήθηκαν με τον πρώην επικεφαλής οικονομολόγο της Deutsche Bank, Τόμας Μάιερ, όπως αναφέρει ο τελευταίος στην εφημερίδα Handelsblatt, και συζήτησαν την πιθανότητα υιοθέτησης διπλού νομίσματος, "guero";».
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης