Γιάννης Ραγκούσης: Σκοπιμότητα και ιδιοτέλεια πίσω από την τροπολογία για τη «Διαύγεια»

Γιάννης Ραγκούσης: Σκοπιμότητα και ιδιοτέλεια πίσω από την τροπολογία για τη «Διαύγεια»

«Θα βυθιστεί ξανά στο σκοτάδι της αδιαφάνειας ένας κρίσιμος οικονομικός τομέας του κράτους»

Ξεκάθαρη θέση ενάντια στις αλλαγές που δρομολογεί η κυβέρνηση στη Διαύγεια παίρνει, με παρέμβασή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο πρώην υπουργός Εσωτερικών της κυβέρνησης Παπανδρέου, Γιάννης Ραγκούσης.

Όντας ένας εκ των ιδρυτών-εμπνευστών του συστήματος, ο κ. Ραγκούσης κάνει λόγο για αδιαμφισβήτητο βάναυσο πλήγμα στην «πεμπτουσία της Δι@ύγειας» και τονίζει ότι  «θα βυθιστεί ξανά στο σκοτάδι της αδιαφάνειας ένας κρίσιμος οικονομικός τομέας της λειτουργίας του κράτους».

Δείτε ολόκληρη τη δήλωση Ραγκούση

Δήλωση για την τροπολογία στη δι@ύγεια

Μετά από προσεκτική μελέτη της τροπολογίας επί του Ν.3861- πρόγραμμα"δι@ύγεια"-που υπογράφουν 4 Υπουργοί της Κυβέρνησης Τσίπρα με πρωτοστάτη τον κ.Βαρουφάκη, τελικά εξάγεται ένα και μόνο συμπέρασμα το οποίο δεν επιδέχεται καμία αμφισβήτηση.

Εάν η συγκεκριμένη τροπολογία ψηφισθεί, τότε θα πληγεί βάναυσα η πεμπτουσία της δι@ύγειας και θα βυθιστεί ξανά στο σκοτάδι της αδιαφάνειας ένας κρίσιμος οικονομικός τομέας της λειτουργίας του κράτους.

Το δε σκεπτικό της αιτιολόγησης της τροπολογίας είναι απολύτως νοσηρό καθότι επικαλείται την ανάγκη καταπολέμησης της γραφειοκρατίας (αν είναι δυνατόν) προκειμένου να "σβήσει τα φώτα" της διαφάνειας με αυτήν την απροσχημάτιστη απόπειρα εξουδετέρωσης της δι@ύγειας.

Μόνον αυτοί γνωρίζουν την πραγματική σκοπιμότητα και ιδιοτέλεια που κρύβονται πίσω από αυτήν την τροπολογία.ΣΧΟΛΙΑ (1)

Μ.ΠΑΣΟΚ

Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ ΣΥΝΤΡΟΦΕ.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

xarda-1

Τους Ιταλούς και Ισπανούς πιλότους των πυροσβεστικών αεροσκαφών που συνέδραμαν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς στην Εύβοια, βράβευσε ο γγ Πολιτικής Προστασίας, Ν. Χαρδαλιάς

5
samothraki-tessera

Τα δρομολόγια επεκτείνονται έως την Κυριακή - Σε σειρά δράσεων για να αμβλυνθούν οι αρνητικές εντυπώσεις στον τουρισμό και την οικονομία του νησιού συμφώνησαν ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος και ο Περιφερειάρχης Χρ. Μέτιος

νικοσ_αναστασιαδισ

Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Αναστασιάδης αποσύρθηκε από το δικηγορικό γραφείο, «Νικ. Χρ. Αναστασιάδης & Συνεργάτες LLC» μετά την εκλογή του στην προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας. Όμως οι δύο κόρες του παραμένουν συνέταιροι στο δικηγορικό γραφείο "Νίκος Αναστασιάδης" που λειτουργεί στη Λεμεσό