Όλιβερ Στόουν: «Υπέροχα νέα. Νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα»

Όλιβερ Στόουν: «Υπέροχα νέα. Νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα»

Δεν παρέλειψε να εκφράσει τη χαρά του για το αποτέλεσμα των εκλογών στην Ελλάδα - Ο Αμερικανός σκηνοθέτης είναι άλλωστε γνωστός «θαυμαστής» του Αλέξη Τσίπρα 

«Σε καλό δρόμο ο Ολυμπιακός»
Όλιβερ Στόουν: «Υπέροχα νέα. Νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα»
Και στο Twitter και στο Facebook ο διάσημος Αμερικανός σκηνοθέτης Όλιβερ Στόουν εξέφρασε την ικανοποίηση και τη χαρά του για την νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές στην Ελλάδα. 

«Υπέροχα νέα. Νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα. Ο Αλέξης Τσίπρας είναι η ισχυρή νεαρή ενέργεια για αλλαγή», έγραψε χθες στο Twitter του, ενώ παρέπεμπε και στο Reuters, που είχε σχετικό ρεπορτάζ. Μάλιστα, επειδή το λινκ ήταν λάθος, ο Στόουν επανήλθε, με νέο λινκ προς τον Guardian αυτή τη φορά. 

Ανάλογη ανάρτηση έκανε στο προφίλ του στο Facebook, όπου έγραψε: «Τα καλύτερα νέα από τις εκλογές στην Ευρώπη, ήταν η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα. Συνάντησα τον Αλέξη Τσίπρα πέρυσι στην Τσεχία. Είναι μια ισχυρή νεαρή ενέργεια για την αλλαγή και η καλύτερη ελπίδα για μια χώρα που ρίχτηκε στον πάτο του κουβά από την Ε.Ε.».

Κλείσιμο
Όντως, τον Μάιο του 2013 ο διάσημος Αμερικανός είχε συναντηθεί με τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας και όχι στην Τσεχία και μάλιστα τότε είχε τουιτάρει: «Με τον εν αναμονή πρωθυπουργό της Ελλάδας», ποστάροντας και την σχετική φωτογραφία. 








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης