Την Κυριακή το «μανιφέστο» του Σταύρου

Την Κυριακή το «μανιφέστο» του Σταύρου

Έπιασαν δουλειά οι «επαΐοντες» που πλαισιώνουν «Το Ποτάμι» και ετοιμάζουν πυρετωδώς τις προγραμματικές θέσεις - Άρχισε η εγγραφή εθελοντών για την οργανωτική συγκρότηση του νέου σχήματος - Θετικά τα πρώτα δείγματα στις δημοσκοπήσεις

Την Κυριακή το «μανιφέστο» του Σταύρου
Προτεραιότητα στη διατύπωση ολοκληρωμένων και τεκμηριωμένων προγραμματικών θέσεων και στην οργανωτική συγκρότηση του «Ποταμιού» δίνει ο Σταύρος Θεοδωράκης, απαντώντας, έτσι, στην κριτική που του ασκείται από πολλές πλευρές ως αποτέλεσμα και της θετικής απήχησης που φαίνεται να έχει στην κοινή γνώμη ο νεοσύστατος σχηματισμός.

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Θεοδωράκης ανέβαλε την έναρξη του προγράμματος των περιοδειών που σκόπευε να ξεκινήσει από τα Χανιά, που είναι ο τόπος καταγωγής του και ήδη οι συνεργάτες του που πλαισιώνουν «Το Ποτάμι» έπιασαν δουλειά και ετοιμάζουν την αρχική προγραμματική διακήρυξη του κινήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες το «μανιφέστο» που θα περιλαμβάνει προτάσεις, λύσεις και σχέδιο για την αντιμετώπιση των κεντρικών αλλά και καθημερινών προβλημάτων θα παρουσιαστεί την ερχόμενη Κυριακή. Όπως αναφέρουν στενοί συνεργάτες του κ. Θεοδωράκη οι ειδικοί -«επαΐοντες», κατά τον ίδιο-  που απαρτίζουν την συμβουλευτική ομάδα έχουν αναλάβει να βρουν ρεαλιστικές και κοστολογημένες προτάσεις. Κάθε πρόταση θα φέρει και την υπογραφή του «ειδικού» και θα συνοδεύεται με το οικονομικό της αποτέλεσμα.

Κλείσιμο
Οι ίδιες πηγές μάλιστα σημειώνουν ότι η κριτική που ασκήθηκε προς τον κ. Θεοδωράκη –τον «Σταύρο», όπως επιμέμνουν να τον αποκαλούν οι άνθρωποι που είναι γύρω του-  περί απουσίας συγκεκριμένων θέσεων, οδήγησε το επιτελείο του σε πυρετώδεις διεργασίες προκειμένου το τελικό κείμενο να ολοκληρωθεί άμεσα. 

Παράλληλα, μέσα από την ιστοσελίδα www.topotami.gr έχουν αρχίσει οι εγγραφές εθελοντών που διατίθενται να συμβάλουν στην οργάνωση του κόμματος που προχωρά με γοργούς ρυθμούς, καθώς τα πρώτα ευρήματα των δημοσκοπήσεων δείχνουν ότι η κοινή γνώμη και κυρίως οι νέοι αγκαλιάζουν το εγχείρημα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης