Τετ α τετ Τσίπρα με Όλιβερ Στόουν και Σλ.Ζίζεκ στο Ζάγκρεμπ

Τετ α τετ Τσίπρα με Όλιβερ Στόουν και Σλ.Ζίζεκ στο Ζάγκρεμπ

Για το ρόλο της ευρωπαϊκής αριστεράς θα συζητήσει ο Αμερικανός με τον Αλέξη Τσίπρα και τον φιλόσοφο Σλαβόι Ζίζεκ

Τετ α τετ Τσίπρα με Όλιβερ Στόουν και Σλ.Ζίζεκ στο Ζάγκρεμπ
Διήμερη επίσκεψη στην Κροατία θα πραγματοποιήσει από την Τετάρτη ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Όπως ενημέρωσε σχετικά το γραφείο Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, παράλληλα με τις συναντήσεις με τον πρόεδρο της χώρας, Ίβο Γιοσίποβιτς, ο κ. Τσίπρας έχει προγραμματίσει ραντεβού με ξεχωριστές προσωπικότητες, που θα βρίσκονται αυτό το διήμερο στο Ζάγκρεμπ.

Κλείσιμο
Ο κ. Τσίπρας θα συναντηθεί δύο φορές με τον Σλοβένο φιλόσοφο Σλαβόι Ζίζεκ, ενώ την Τετάρτη, σύμφωνα με το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, θα συναντηθεί και με τον διάσημο Αμερικανό σκηνοθέτη Όλιβερ Στόουν.

O πολυβραβευμένος Αμερικανός σκηνοθέτης βρίσκεται στην κροατική πρωτεύουσα από την Κυριακή, καθώς είναι το τιμώμενο πρόσωπο στο 6ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Ανατροπής, που διοργανώνεται στο Ζάγκρεμπ. Ο Στόουν τιμήθηκε με το βραβείο «Άγριος Ονειροπόλος».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα συμμετάσχει σε ανοιχτή συζήτηση στο φόρουμ του φεστιβάλ μαζί με τον Ζίζεκ και τον Γάλλο ηγέτη του Μετώπου της Αριστεράς, Ζαν Λικ Μελανσόν. Τίτλος της συζήτησης είναι «Ο Ρόλος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς».

Επιπλέον, ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ θα δώσει συνέντευξη στο αραβικό δίκτυο Al Jazeera.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης