Κώστας Αρβανίτης: Πάλι καλά που έχουμε 14% στις δημοσκοπήσεις

Κώστας Αρβανίτης: Πάλι καλά που έχουμε 14% στις δημοσκοπήσεις

« Θα ήθελα ήθελα να τους σφίξω το χέρι να τους πω αυτό που κάνετε είναι εντυπωσιακό. Υπάρχουν άνθρωποι που λένε πως ό,τι και να κάνετε εσείς, εμείς θα σας αγαπάμε»

kostas-arvanitis
Ρεαλιστικό χαρακτήρισε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Αρβανίτης, το ποσοστό που κατέγραψε ο ΣΥΡΙΖΑ στη δημοσκόπηση της Opinion Poll στην οποία έχασε τη δεύτερη θέση έναντι του ΠΑΣΟΚ στην πρόθεση ψήφου.

«Είναι ρεαλιστικό νομίζω αν και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί τι λέμε γιατί αν πεις κάτι σου λένε ότι είσαι απέναντι» είπε αρχικά στον ΣΚΑΪ το πρωί της Παρασκευής ενώ σχολιάζοντας τον πήχη του 17% που έβαλε ο Στέφανος Κασσελάκης για τις ευρωεκλογές είπε ότι «ο στόχος σου λέει είναι αυτό που παρέλαβα να μην το πάω παρακάτω».

«Πάλι καλά που η δημοσκόπηση μας έδωσε 14%. Θα ήθελα ήθελα να τους σφίξω το χέρι να τους πω αυτό που κάνετε είναι εντυπωσιακό. Υπάρχουν άνθρωποι που λένε πως ό,τι και να κάνετε εσείς, εμείς θα σας αγαπάμε» πρόσθεσε ο Κώστας Αρβανίτης.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cx0vq4g6467l)
Κλείσιμο


Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ παραδέχθηκε, επίσης, ότι ο Στέφανος Κασσελάκης «πολλές φορές μας φέρνει σε δύσκολη θέση, όπως για πράδειγμα με τα 37 δισ. Δεν μπορείς να λες ότι ο Τσακαλώτος το πήγε λάθος, ο Δραγασάκης το πήγε λάθος, γιατί γεννιέται το ερώτημα "πού ήταν ο τότε πρωθυπουργός'; Μειώνεις τον πρόεδρό μου έτσι, χαμηλώνεις τον πήχη για τον πρόεδρό μου, δεν γίνεται να συνεχιστεί άλλο αυτό. Ο κ. Κασσελάκης οφείλει να ακούει, να δημιουργήσει πολιτικό κέντρο και να πάει στο συνέδριο».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cx0vrkornxrt)


Ο ίδιος χαρακτήρισε λάθος τις κινήσεις φυγής αυτή τη στιγμή απο τον ΣΥΡΙΖΑ εξηγώντας ότι «αν φύγεις στο συνέδριο γιατι δεν μπορείς να τα βρεις στο πολιτικό ζήτημα τότε ναι, άλλα όχι να φύγεις από τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή ο πρόεδρος καθυστέρησε δύο ώρες να έρθει στη συνάντηση...».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cx0vrvzxbppd)

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Τάιλερ «πυροβολεί» τον ΣΥΡΙΖΑ: Έχασε τόσες εκλογές, να ψάξουν να βρουν τι φταίει - Γι' αυτό ήρθε ο Στέφανος, θα κάνουμε το καλύτερο να γίνει πρωθυπουργός

H Μπριζίτ Μακρόν αποκαλύπτει γιατί περίμενε 10 χρόνια για να παντρευτεί τον Εμανουέλ που την ερωτεύτηκε στα... 15 του

Καλάβρια σε Ηλιάδη: Είσαι ψεύτικη από πάνω μέχρι κάτω, στην ηλικία σου δεν πρέπει να τα κάνεις αυτά τα πράγματα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης