Εκλογές 2023: Στο Αρκαλοχώρι ψήφισε o Νίκος Ανδρουλάκης

Εκλογές 2023: Στο Αρκαλοχώρι ψήφισε o Νίκος Ανδρουλάκης

«Η δημοκρατική παράταξη όσο πιο ισχυρή είναι σήμερα το βράδυ, τόσο πιο αποτελεσματική θα είναι απέναντι στη συντήρηση και την αναξιοκρατία», είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

androulakis_1
Το εκλογικό του δικαίωμα στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αρκαλοχωρίου άσκησε λίγο πριν τις 11 το πρωί της Κυριακής ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ προσήλθε στο εκλογικό κέντρο χαμογελαστός και συνομίλησε με τον κόσμο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctll2tdsvrqh)


Κλείσιμο
Εξερχόμενος από το παραβάν, ο κ. Ανδρουλάκης έριξε την ψήφο στην κάλπη και, αφού χαιρέτησε τους επιμελητές, αποχώρησε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctlke578ghdt)


Στις δηλώσεις που έκανε στις κάμερες, ανέφερε: «Καλώ κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα, κάθε δημοκράτη προοδευτικό πολίτη, ότι κι αν επέλεξε στις 21 Μαΐου, να στηρίξει το ΠΑΣΟΚ, τη δημοκρατική παράταξη σε αυτή τη νέα της πορεία. Είναι ο μόνος τρόπος να μην έχουμε άλλα τέσσερα χαμένα χρόνια στο πολιτικό μας σύστημα, με μια αναποτελεσματική αντιπολίτευση και μια αλαζονική πελατειακή κυβέρνηση, που οι επιλογές της αποδομούν καθημερινά το κοινωνικό κράτος. Προσωπικά δεσμεύομαι πως θα είμαι η δύναμή τους, μέσα κι έξω από το κοινοβούλιο με αγώνες, αγκαλιάζοντας τις αγωνίες, τις ελπίδες, τις προσδοκίες και τις ανάκγες τους. Η δημοκρατική παράταξη όσο πιο ισχυρή είναι σήμερα το βράδυ, τόσο πιο αξιόπιστη και προοδευτική δύναμη θα είναι απέναντι στη συντήρηση, απέναντι στην αναξιοκρατία, απέναντι στην αδιαφάνεια τα επόμενα χρόνια».

androulakis_diloseis


Η επιλογή του Νίκου Ανδρουλάκη να ψηφίσει και σε αυτές τις εκλογές, όπως έκανε και την 21η Μαΐου στο Αρκαλοχώρι, είχε και συμβολισμό, καθώς το σχολείο στο οποίο ψήφισε λειτουργεί σε κοντέινερ , μετά τον καταστροφικό σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου 2021, ενώ πληγέντες κάτοικοι της περιοχής, επίσης εξακολουθούν να ζουν σε οικίσκους.

Ισχυρή Δημοκρατική Παράταξη σημαίνει ισχυρή, αξιόπιστη, προοδευτική δύναμη απέναντι στη συντήρηση, την αναξιοκρατία και την αδιαφάνεια

Καλώ κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα, κάθε δημοκράτη, προοδευτικό πολίτη, ό,τι και αν επέλεξε στις 21 Μαΐου, να στηρίξει το ΠΑΣΟΚ, τη Δημοκρατική Παράταξη, σε αυτήν τη νέα της πορεία. Είναι ο μόνος τρόπος για να μην έχουμε άλλα τέσσερα χαμένα χρόνια στο πολιτικό μας σύστημα με μια αναποτελεσματική αντιπολίτευση και μια αλαζονική, πελατειακή κυβέρνηση, που οι επιλογές της καθημερινά αποδομούν το κοινωνικό κράτος. Από τη δική μας πλευρά, δεσμεύομαι ότι θα είμαστε η δύναμή τους. Μέσα και έξω από το ελληνικό κοινοβούλιο, με αγώνες. Αγκαλιάζοντας τις αγωνίες τους, τις ελπίδες τους, τις ανάγκες τους. Ισχυρή Δημοκρατική Παράταξη απόψε, σημαίνει ότι θα υπάρχει ισχυρή, αξιόπιστη, προοδευτική δύναμη απέναντι στη συντήρηση, την αναξιοκρατία και την αδιαφάνεια.

Posted by Νίκος Ανδρουλάκης on Sunday, June 25, 2023


Ειδήσεις σήμερα:

Επίθεση σε ανήλικους στη Νέα Χαλκηδόνα - Μαχαίρωσαν 15χρονο για να του κλέψουν το κινητό

Έψαχνε να βρει πώς θα «αποδράσει» στην Ιταλία ο Μπαγκλαντεσιανός μετά τη δολοφονία της Αναστάζια

«Ασταθές το Κρεμλίνο, ταπεινωμένος ο Πούτιν» από την ανταρσία της Βάγκνερ, λέει αμερικανική έκθεση 


----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης