Γιάννης Καλλιάνος: Επίθεση με εμπρηστικό μηχανισμό στο πολιτικό του γραφείο στην Αργυρούπολη

Γιάννης Καλλιάνος: Επίθεση με εμπρηστικό μηχανισμό στο πολιτικό του γραφείο στην Αργυρούπολη

Η ανάρτηση του βουλευτή της ΝΔ - «Στη Δημοκρατία δεν χωράνε τέτοιες πρακτικές εκφοβισμού», έγραψε

kallianos-6
Στόχος εμπρηστικής επίθεσης έγινε ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος, Γιάννης Καλλιάνος, καθώς άγνωστοι τοποθέτησαν και πυροδότησαν χθες στη 01:00 τα ξημερώματα εμπρηστικό μηχανισμό στο πολιτικό του γραφείο, στη Λεωφόρο Αλίμου στην Αργυρούπολη.

Σύμφωνα με τα όσα ανήρτησε ο ίδιος ο βουλευτής, δράστες τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό στην κεντρική είσοδο με αποτέλεσμα να προκαλέσουν ζημιές. Όπως είπε υπάρχει υλικό από πολλές κάμερες, το οποίο και θα μελετηθεί.

«Ευχαριστώ θερμά την Ελληνική Αστυνομία και όλα τα αρμόδια τμήματα της διότι αμέσως μετά το συμβάν έσπευσαν στο γραφείο μου ώστε να ξεκινήσει το γρηγορότερο η έρευνα τους. Στη Δημοκρατία δεν χωράνε τέτοιες πρακτικές εκφοβισμού», έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Καλλιάνος.

Δείτε φωτογραφίες από την επίθεση:
kallianos-epthesi-1
kallianos-epthesi-12
kallianos-epthesi-13
kallianos-epthesi-14_2


Δείτε την ανάρτηση του Γιάννη Καλλιάνου:

«Εχθροί της Δημοκρατίας προσπάθησαν να κάψουν απόψε το πολιτικό μου γραφείο. Τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό στην κυρία είσοδο με αποτέλεσμα να στραβώσουν τα σίδερα της πόρτας και να σπάσουν τα τζάμια. Υλικές ζημιές προκλήθηκαν και σε απόσταση 3 μέτρων από την πόρτα. Το συμβάν έγινε σήμερα περίπου στις 00.50. Έχουν δώσει καταθέσεις οι γείτονες και εγώ αλλά για κακή τύχη των εχθρών της Δημοκρατίας υπάρχουν πολλές κάμερες στα γύρω μαγαζιά. Οι κάμερες θα μελετηθούν διεξοδικά από τα αρμόδια τμήματα της αστυνομίας με αποτέλεσμα αυτοί που θέλησαν να κάψουν το πολιτικό μου γραφείο να οδηγηθούν άμεσα στη δικαιοσύνη. Ευχαριστώ θερμά την Ελληνική Αστυνομία και όλα τα αρμόδια τμήματα της διότι αμέσως μετά το συμβάν έσπευσαν στο γραφείο μου ώστε να ξεκινήσει το γρηγορότερο η έρευνα τους. Στη Δημοκρατία δεν χωράνε τέτοιες πρακτικές εκφοβισμού».

Κλείσιμο

Εχθροί της Δημοκρατίας προσπάθησαν να κάψουν απόψε το πολιτικό μου γραφείο. Τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό στην κυρία...

Posted by Γιάννης ΚαλλιάνοςΑ on Friday, October 15, 2021

Ειδήσεις σήμερα:

Άγιο Όρος: Αγνοούνται δύο άτομα – Μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό τους

Σεισμός στην Κρήτη: Προβληματισμένοι οι επιστήμονες για τον μεγάλο μετασεισμό που δεν έρχεται - Τι λένε στο protothema.gr

Κινέζοι αστροναύτες έφθασαν στον διαστημικό τους σταθμό - Θα παραμείνουν για έξι μήνες στο διάστημα - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης