Λοβέρδος (ΘΕΜΑ 104,6): «Μουσίτσες» όσοι λένε ότι θα πάω στη δεξιά

Λοβέρδος (ΘΕΜΑ 104,6): «Μουσίτσες» όσοι λένε ότι θα πάω στη δεξιά

«Mόνο οριζοντίως θα φύγω από την κεντροαριστερά», λέει χαρακτηριστικά 

loverdow12
«Μουσίτσες» χαρακτήρισε μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής και πρώην υπουργός Ανδρέας Λοβέρδος, όσους λένε «τη νύχτα» όπως είπε, ότι θα πάει στη Νέα Δημοκρατία, ξεκαθαρίζοντας πως «μόνο οριζοντίως θα φύγω από την κεντροαριστερά». «Όποια μουσίτσα το λέει αυτό σημαίνει ότι δεν εκτιμά τον εαυτό του δεν πιστεύει ότι το ΠΑΣΟΚ μπορεί να γίνει δεύτερος πόλος εξουσίας, και επειδή δεν το πιστεύει, πιστεύει ότι πρέπει να κάνουμε επιλογή στα δύο μεγαλύτερα κόμματα (ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ). Έχει δυνατότητα να γίνει πόλος εξουσίας το ΠΑΣΟΚ», σημείωσε.

Για τα εσωκομματικά είπε ότι τον Νοέμβριο θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη προέδρου υπογραμμίζοντας, ότι ο ίδιος θα δώσει τη μάχη του και ελπίζει να κερδίσει. Επιπλέον, όπως είπε «το κόμμα πρέπει να αλλάξει πρόεδρο, να αλλάξει νοοτροπία για το με ποιον πρέπει να πάει σημειώνοντας ότι δεν μπορεί να μην θες ούτε να συγκυβερνήσεις αλλά ούτε και να μεγαλώσεις και σ' αρέσει η ακινησία λέγοντας οτι όποιος λέει για εσωτερικά θέματα προκαλεί την εσωστρέφεια ξεχνώντας ότι το ΠΑΣΟΚ είναι ένα κόμμα ανοιχτών συγκρούσεων όλα τα χρόνια του». Επιπλέον, επανέλαβε τη θέση που είχε παρουσιάσει και στο μανιφέστο της υποψηφιότητας του για αυστηρότερο πλαίσιο στη μεταναστευτική πολιτική.

Όσον αφορά για το νομοσχέδιο που αφορά το Οικογενειακό Δίκαιο και τη τροπολογία για τη Συνεπιμέλεια ο κ. Λοβέρδος, τόνισε ότι είναι μαχητής της συνεπιμέλειας όλα αυτα τα χρόνια. Εξύμνησε τον υπουργό Δικαιοσύνης που το έφερε στη Βουλή, ενώ τόνισε ότι τη Τετάρτη στην ολομέλεια της Βουλής για το νομοσχέδιο θα είναι αγορευτής. Ωστόσο, δεν άνοιξε τα χαρτιά του για τη στάση που θα κρατήσει κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας, λέγοντας ότι αρνείται να τοποθετηθεί αυτή τη στιγμή με τρόπο ώστε να μεταφερθεί σε μια ενδοκομματική αντιπαράθεση. Υπογράμμισε, ότι μέσα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα συζητούν ομαλά το θέμα, καθώς υπάρχουν διαφοροποιήσεις. Υπενθυμίζεται πως το Κίνημα Αλλαγής, έχει εκφράσει την αντίθεση του στην Συνεπιμέλεια ενώ η πρόεδρος του κόμματος, Φώφη Γεννηματά έχει τονίσει ότι θα καταψηφίσουν τη τροπολογία. Επιπλέον, έχουν αντιπροτείνει τη δημιουργία Οικογενειακού Δικαστηρίου, στο οποίο συμφωνεί και ο κ. Λοβέρδος.

Ειδήσεις σήμερα:

Διέλυε κλεμμένα δίκυκλα και τα έκανε ανταλλακτικά

Mε τον Ισραηλινό υπουργό Εξωτερικών συναντήθηκε ο Δένδιας -Τετ α τετ με Πατριάρχη Ιεροσολύμων

Το... τερμάτισε 37χρονος στη Λάρισα: «Έσπασε» το κοντέρ του αλκοολόμετρου - Άναυδοι οι αστυνομικοί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης