ΣΥΡΙΖΑ για Νέα Σμύρνη : «Ο Μητσοτάκης ξεσηκώνει τους πολίτες» - Πελώνη: «Κρύβεται ο Τσίπρας»

ΣΥΡΙΖΑ για Νέα Σμύρνη : «Ο Μητσοτάκης ξεσηκώνει τους πολίτες» - Πελώνη: «Κρύβεται ο Τσίπρας»

Ο ΣΥΡΙΖΑ απάντησε στην  δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι ο Τσίπρας υπονομεύει τα μέτρα για τον κορωνοϊό με τις διαδηλώσεις και η εκπρόσωπος της κυβέρνησης ανταπάντησε καλώντας τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να μιλήσει ο ίδιος

koumoundourou
«Ο κ. Μητσοτάκης βρίσκεται σε πανικό από την ανικανότητα της κυβέρνησής του. Αυτό όμως δεν τον δικαιολογεί να γίνεται ολοένα και πιο επικίνδυνος για τη Δημοκρατία», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με την οποία απαντά σε προηγούμενη δήλωση του πρωθυπουργού όπου κάνει λόγο για «επίσημη πρόσκληση του ΣΥΡΙΖΑ για συμμετοχή των πολιτών σε διαδηλώσεις εν μέσω έξαρσης της πανδημίας».

«Τον ενημερώνουμε, ότι ο μόνος που έχει τη δύναμη να ξεσηκώνει πολίτες -και μάλιστα ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης- σε κινητοποιήσεις εν μέσω lockdown, είναι ο ίδιος και η πολιτική του. Είναι η υποκρισία του και ο αυταρχισμός του», σημειώνει η αξιωματική αντιπολίτευση, κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι «άφησε τα νοσοκομεία τόσους μήνες ανοχύρωτα, τους γιατρούς και τους νοσηλευτές δίχως στήριξη». «Και τώρα έχει το θράσος να ρίχνει την ευθύνη στον Αλέξη Τσίπρα», προσθέτει.

Συνεχίζοντας, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ υποστηρίζει ότι «οδήγησε τη κοινωνία στο πιο αυστηρό, μακροχρόνιο και αποτυχημένο lockdown σε όλη την Ευρώπη». «Και τώρα έχει το θράσος να ρίχνει την ευθύνη στον Αλέξη Τσίπρα», επαναλαμβάνει.

«Όταν όμως ο ίδιος προκαλεί με κορονοπάρτι στην Ικαρία και την ίδια στιγμή δίνει εντολή να τρομοκρατούν και να ξυλοκοπούν οικογένειες με μικρά παιδιά και νέους στις πλατείες, ας μην ψάχνει στους πολιτικούς του αντιπάλους για υποκινητές της οργής των πολιτών. Ο ίδιος είναι ο μόνος υποκινητής», καταλήγει η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Απάντηση της Πελώνη

Στην ανκοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελίας Πελώνη σημειώνοντας:

«O κ. Τσίπρας δεν μπορεί να κρύβεται άλλο πίσω από τις παραληρηματικές ανακοινώσεις του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. Ο πρωθυπουργός τον κάλεσε να τοποθετηθεί. Οφείλει να πάρει ξεκάθαρη θέση. Συνεχίζει, εν μέσω έξαρσης της πανδημίας, να καλεί σε συμμετοχή σε κινητοποιήσεις; Εξακολουθεί να «δέχεται το ρίσκο»;

Ειδήσεις σήμερα: 

Φάουτσι: Δώρισε στο Μουσείο Αμερικανικής Ιστορίας το 3D μοντέλο της COVID-19 που παρουσίασε στο Κογκρέσο

Αλέξης Κούγιας: Σαράντα πέντε χρόνια «δικηγόρος του Διαβόλου» - Διαβάστε το στόρι της ζωής του

ΕΜΑ: Πράσινο φως για τη χρήση μονοκλωνικών αντισωμάτων στη θεραπεία ασθενών με COVID-19
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης