Μητσοτάκης: Με την πρόσκληση σε διαδηλώσεις ο ΣΥΡΙΖΑ υπονομεύει τα μέτρα για τον κορωνοϊό

Μητσοτάκης: Με την πρόσκληση σε διαδηλώσεις ο ΣΥΡΙΖΑ υπονομεύει τα μέτρα για τον κορωνοϊό

«Η επίσημη πρόσκληση του ΣΥΡΙΖΑ για συμμετοχή των πολιτών σε διαδηλώσεις εν μέσω έξαρσης της πανδημίας συνιστά πράξη μέγιστης ανευθυνότητας», σημειώνει ο πρωθυπουργός σε δήλωσή του και καλεί τον κ.Τσίπρα να «αναλογιστεί το βάρος των ολέθριων επιλογών του» - ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Μητσοτάκης ξεσηκώνει τους πολίτες» - Πελώνη: «Κρύβεται ο Τσίπρας»

mitsotakis4333
Σε παρέμβαση με την οποία εγκαλεί  τον  ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά τον Αλέξη Τσίπρα  με αφορμή την επίσημη πρόσκληση της νεολαίας της αξιωματικής αντιπολίτευσης για συμμετοχή των πολιτών σε διαδηλώσεις την ώρα που βρίσκεται σε έξαρση ο κορωνοϊός, προέβη ο Κυριάκος Μητσοτάκης

«Η επίσημη πρόσκληση του ΣΥΡΙΖΑ για συμμετοχή των πολιτών σε διαδηλώσεις εν μέσω έξαρσης της πανδημίας συνιστά πράξη μέγιστης ανευθυνότητας. Υπονομεύει τα μέτρα για τη μείωση της διασποράς του ιού. Και προσβάλλει τον αγώνα που δίνουν, νύχτα και μέρα, οι υγειονομικοί μας στο ΕΣΥ. Επιμένει, άραγε, ακόμη και τώρα ο κ. Τσίπρας, να "δέχεται το ρίσκο" για τη δημόσια υγεία; Τον καλώ δημόσια να αναλογιστεί το βάρος των ολέθριων επιλογών του», λέει ο πρωθυπουργός.

«Ύστερα από ένα χρόνο δοκιμασίας, η κοινωνία βρίσκεται σε οριακό σημείο. Καθήκον μας είναι να δίνουμε λύσεις στα προβλήματα και όχι να υποδαυλίζουμε κοινωνικές εντάσεις. Η Δημοκρατία, πράγματι, δεν μπαίνει σε καραντίνα. Ούτε, όμως, και οι τεράστιες ευθύνες του κ. Τσίπρα», καταλήγει ο κ.Μητσοτάκης.


Να σημειωθεί ότι η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Αθήνας απηύθυνε κάλεσμα για συγκέντρωση στην πλατεία της Νέας Σμύρνης ενάντια στην αστυνομική βία. «Η αστυνομική βία δεν έχει θέση στις γειτονιές μας. Τρίτη 9 Μαρτίου στις 18:00 συγκεντρωνόμαστε στην πλατεία Νεας Σμύρνης για να βγούμε μπροστά και απέναντι στον αυταρχισμό και την κρατική τρομοκρατία», τονίζεται χαρακτηριστικά. Αντίστοιχες προσκλήσεις πάντως έχουν απευθύνει τόσο ο Ρουβίκωνας, όσο και συλλογικότητες μέσω του αντιεξουσιαστικού σάιτ indymedia.

neolaia_syriza


Κλείσιμο
rouvikonas
indymedia

Σχολιάζοντας αυτή την πρόσκληση, η Νέα Δημοκρατία με ανάρτηση του κόμματος στα σόσιαλ μίντια εγκαλεί τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ ότι από τη μια επενδύουν στις πλατείες των νεο-αγανακτισμένων και από την άλλη «κραυγάζουν» ότι η Ελλάδα θα γίνει Μπέργκαμο:




Ειδήσεις σήμερα:

Δέσμη μέτρων για την αντιμετώπιση περιστατικών αστυνομικής βίας - Τι σχεδιάζει ο Μητσοτάκης

Κουμουτσάκος (ΘΕΜΑ 104.6): Δεν θα έδινα ποτέ στη δημοσιότητα το όνομα κάποιου

Πιρς Μόργκαν: Ο χειρότερος εχθρός της Μέγκαν ήταν φίλος της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης