Ρίο: Ο λαδωμένος σημαιοφόρος «χτύπησε» και στην τελετή λήξης

Ρίο: Ο λαδωμένος σημαιοφόρος «χτύπησε» και στην τελετή λήξης

Ο αθλητής του Tae Kwon Do, Pita Nikolas Taufatofua δεν κατάφερε να διακριθεί να αποσπάσει κάποιο μετάλλιο στο αγώνισμά του, έγινε όμως το απόλυτο trending στα social media για άλλον λόγο...

Ρίο: Ο λαδωμένος σημαιοφόρος «χτύπησε» και στην τελετή λήξης
Έγινε ο σταρ της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο, έκλεψε τις εντυπώσεις και στην τελετή λήξης. 

Αν και ο αθλητής του Tae Kwon Do, Pita Nikolas Taufatofua δεν κατάφερε να διακριθεί να αποσπάσει κάποιο μετάλλιο στο αγώνισμά του, έγινε το απόλυτο trending στα social media λόγω του καλογυμνασμένου και αλειμμένου με λάδι κορμιού του. 

Ως σημαιοφόρος της αποστολής των νησιών Τόνγκα απέσπασε εκατοντάδες «κλικ», αφού μπήκε στο στάδιο Μαρακανά φορώντας παραδοσιακή στολή που έκρυβε ελάχιστα σημεία του σώματός του. Ωστόσο αυτό που προκάλεσε εντύπωση δεν ήταν τόσο η ενδυμασία του, όσο η ποσότητα λαδιού που είχε αλείψει πάνω του αναδεικνύοντας τους καλογυμνασμένους μύες του. 

Στο ίδιο ύφος εμφανίστηκε και στην τελετή λήξης, με τη διαφορά ότι η στολή του είχε διαφορετικά χρώματα. 
Κλείσιμο

Ο 32χρονος αθλητής που προξένησε ιντερνετικό... αμόκ, ασχολείται περιστασιακά και με το μόντελινγκ, ενώ έχει αναπτύξει ιδιαίτερη δράση για τα άστεγα παιδιά της χώρας του παρέχοντας συμβουλές για την αντιμετώπιση του θέματος. 

Το Βασίλειο των Τόνγκα ή νησιά Τόνγκα ή αρχιπέλαγος Τόνγκα βρίσκεται στο νότιο Ειρηνικό, βορειοανατολικά της Νέας Ζηλανδίας και αποτελείται από ένα σύμπλεγμα 170 νησιών. Έχει έκταση 748 τετρ. χιλιομέτρων, ενώ ο πληθυσμός του ανέρχεται στους 103.036 κατοίκους. 













Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης