Σουηδός στοιχημάτισε στη δαγκωνιά του Σουάρες και κέρδισε 1.500 ευρώ

Σουηδός στοιχημάτισε στη δαγκωνιά του Σουάρες και κέρδισε 1.500 ευρώ

Για την Ουρουγουάη η φωτογραφία με το αποτύπωμα της οδοντοστοιχίας του παίκτης στον ώμο του Κιελίνι είναι αποτέλεσμα photoshop

Σουηδός στοιχημάτισε στη δαγκωνιά του Σουάρες και κέρδισε 1.500 ευρώ

Λίγο πριν γίνει γνωστός ο τετράμηνος αποκλεισμός του Λούις Σουάρες από τα γήπεδα μετά τη δαγκωνιά που κατάφερε στον ώμο του Ιταλού αμυντικού, Τζόρτζο Κιελίνι, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Ουρουγουάης εξακολουθούσαν να υποστηρίζουν ότι ουδέποτε ο αστέρας της εθνικής ομάδας τους ξέσπασε πάνω στον αντίπαλό του.

Μάλιστα, υποστηρίζουν ότι η εικόνα που δόθηκε στη δημοσιότητα με το αποτύπωμα της οδοντοστοιχίας στο δέρμα του Κιελίνι ήταν αποτέλεσμα επεξεργασίας!

Την ίδια ώρα ο αρχηγός της ομάδας της Ουρουγουάης, Ντιέγκο Λουγκάνο, υπερασπίζεται τον Σουάρες λέγοντας ότι απογοητεύτηκε από την υποκρισία (;) του Κιελίνι.

«Δεν το περίμενα από έναν Ιταλό. Δεν υπάρχει καμία δαγκωνιά, δεν υπάρχει κανένα σημάδι», δήλωσε ο Λουγκάνο, παρότι οι εικόνες μιλούν από μόνες τους και μολονότι οι Ουρουγουανοί θα μπορούσαν κάλλιστα να αποδεχθούν το λάθος του Σουάρες.

Κλείσιμο

Από τα δόντια του… καρχαρία πάντως, ένας άνθρωπος βγήκε νικητής, καθώς είχε στοιχηματίσει ότι ο Σουάρες θα ξεσπούσε και πάλι βίαια σε κάποιον αντίπαλο, όπως είχε κάνει στο παρελθόν.

Έτσι, ο 23χρονος Νορβηγός Τόμας Σύβερσεν, έπαιξε στο στοίχημα ότι ο Ουρουγουανός θα «χτυπούσε» και πάλι και κέρδισε 680 ευρώ, ενώ ο Σουηδός Τζόναθαν Μπράεκ, στοιχημάτισε για τον «Χάνιμπαλ» και κέρδισε 1.500 ευρώ.

«Δεν πίστευα ότι ο Σουάρες θα επιτίθετο σε κάποιον, αλλά ότι θα έκανε κάτι ηλίθιο», δήλωσε ο Μπράεκ στον Guardian. «Αν είχα τη διεύθυνσή του θα του έστελνα μία ευχαριστήρια κάρτα. Είμαι χαρούμενος που δάγκωσε τον Κιελίνι», συμπλήρωσε ο τυχερός Σουηδός.

 

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης