Μουντιάλ 2022: Ο προπονητής του Κατάρ τα έβαλε με το... διαδίκτυο

Μουντιάλ 2022: Ο προπονητής του Κατάρ τα έβαλε με το... διαδίκτυο

Ο Φέλιξ Σάντσεθ, μίλησε πριν από τον εναρκτήριο αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τον Εκουαδόρ κάνοντας λόγω για παραπληροφόρηση σχετικά με το εμιράτο της Μέσης Ανατολής

26469435
Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του Μουντιάλ 2022 έχει ξεκινήσει, με την πίεση προς τους οικοδεσπότες του τουρνουά να αυξάνει κάτι που παραδέχθηκε κι ο Ισπανός τεχνικός της ομάδας Φέλιξ Σάντσεθ, ο οποίος όμως υπερασπίστηκε το Κατάρ κάνοντας λόγο για παραπληροφόρηση μέσω του διαδικτύου.

«Είναι ένας πολύ ιδιαίτερος αγώνας, είναι το ντεμπούτο μας σε Παγκόσμιο Κύπελλο και με τον κόσμο μας θα είναι ακόμα πιο ξεχωριστό. Οι προσδοκίες είναι υψηλές. Έχουμε επίγνωση του ποιοι είμαστε και ποιους θα αντιμετωπίσουμε. Πρέπει να είσαι όσο πιο ανταγωνιστικός γίνεται. Θα είναι μια μεγάλη δοκιμασία για εμάς. Είμαστε ενθουσιασμένοι...», δήλωσε ο Σάντσεθ ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα αλλά από το 2006 ζει και εργάζεται στο Κατάρ.

Σχετικά με τον αντίπαλό τους ανέφερε: «Είναι μια ομάδα που έχει κάνει σπουδαία δουλειά στη ζώνη της Νότιας Αμερικής, για μένα η πιο δύσκολη για την πρόκριση σε Παγκόσμιο Κύπελλο. Έχουν μια πολύ νεανική ομάδα. Έχουν δουλέψει πολύ. Έρχονται με την προσδοκία να πάνε πολύ μακριά. Δεν είναι το πρώτο του Παγκόσμιο Κύπελλο. Ίσως τους δίνουμε το ρόλο των φαβορί. Έτσι είναι στα χαρτιά».

Για τα όσα ακούγονται σχετικά με τη διοργανώτρια χώρα, ανέφερε: «Ήταν ένα θέμα που έχει συζητηθεί πολύ. Υπάρχει μεγάλη παραπληροφόρηση και έχει δοθεί μια προσέγγιση που δεν λέει την αλήθεια. Η ανθρώπινη ζωή ενός εργάτη είναι ό,τι πιο τραγικό μπορεί να υπάρξει, είτε στο Κατάρ είτε αλλού. Ας ελπίσουμε ότι το Παγκόσμιο Κύπελλο θα χρησιμεύσει για τη βελτίωση. Το Διαδίκτυο είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο αλλά είναι επίσης πολύ επικίνδυνο. Υπάρχει πολλή παραπληροφόρηση. Τίποτα και κανείς από έξω δεν πρόκειται να μας αποσταθεροποιήσει».

Ειδήσεις σήμερα:

Το υπουργείο Οικονομικών παίρνει πίσω τις ενισχύσεις στην Κιβωτό του Κόσμου, ανακοίνωσε ο Σταϊκούρας

Εκτός λειτουργίας το μισό ενεργειακό σύστημα της Ουκρανίας - Ζητά στήριξη από την ΕΕ για να βγάλει τον χειμώνα

Στο μικροσκόπιο η σύζυγος του Μπομπ Μενέντεζ για δώρα ή υπηρεσίες με αντάλλαγμα διευκολύνσεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK