Μουντιάλ 2022: Η FIFA λανσάρει τα δικά της περιβραχιόνια με διάφορα κοινωνικά μηνύματα

Μουντιάλ 2022: Η FIFA λανσάρει τα δικά της περιβραχιόνια με διάφορα κοινωνικά μηνύματα

Αρκετές χώρες ετοιμάζονται να φορέσουν περιβραχιόνια στα χρώματα της LGBT+ κοινότητας και η FIFA απαντά λανσάροντας τα δικά της

Armbrands
Η FIFA ανακοίνωσε τη νέα της σειρά από περιβραχιόνια που θα φορέσουν οι κάπτεν των ομάδων στο Μουντιάλ, τα οποία και θα προωθούν διάφορα κοινωνικά μηνύματα/

Την ώρα που χώρες όπως η Αγγλία, η Γερμανία, η Ολλανδία και το Βέλγιο έχουν αποφασίσει να στηρίξουν τον θεσμό του «One Love» και να εμφανιστούν στο Κατάρ με περιβραχιόνια που περιλαμβάνουν τα χρώματα της LGBT+ κοινότητας, η παγκόσμια Συνομοσπονδία, αν και στο παρά πέντε, παρουσίασε τη δική της ενέργεια, η οποία και θα περιλαμβάνει ένα διαφορετικό κοινωνικό μήνυμα σε κάθε φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το ξεκίνημα θα γίνει στις τρεις πρώτες αγωνιστικές των ομίλων με τα μηνύματα «Το ποδόσφαιρο ενώνει τον κόσμο», «Σώσε τον πλανήτη» και «Προστατεύστε τα παιδιά, μοιράστε τα γεύματα».

Στους «16» το μήνυμα θα είναι «Εκπαίδευση για όλους, το Ποδόσφαιρο για τα σχολεία», στα προημιτελικά θα δώσει τη θέση του στο «Όχι διακρίσεις» και στα ημιτελικά θα αναγράφεται το «Μείνε ενεργός, φέρε την αλλαγή».

Κλείσιμο
Το περιβραχιόνιο του μικρού και μεγάλου τελικού θα φέρει το μήνυμα: «Το ποδόσφαιρο είναι χαρά, πάθος, ελπίδα, αγάπη και ειρήνη. Το ποδόσφαιρο ενώνει τον κόσμο».

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Το υπουργείο Οικονομικών παίρνει πίσω τις ενισχύσεις στην Κιβωτό του Κόσμου, ανακοίνωσε ο Σταϊκούρας

Εκτός λειτουργίας το μισό ενεργειακό σύστημα της Ουκρανίας - Ζητά στήριξη από την ΕΕ για να βγάλει τον χειμώνα

Στο μικροσκόπιο η σύζυγος του Μπομπ Μενέντεζ για δώρα ή υπηρεσίες με αντάλλαγμα διευκολύνσεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ