Μουντιάλ 2022: Ο Μέσι παίζει με τον νεαρότερο εαυτό του στην διαφήμιση της Adidas

Μουντιάλ 2022: Ο Μέσι παίζει με τον νεαρότερο εαυτό του στην διαφήμιση της Adidas

Η διαφήμιση... απάντηση της Adidas σε αυτή της Nike που έκανε πάταγο πριν λίγες ημέρες

84A67F38-EDDF-47A3-8C73-E43A8F80D54F__1_
Ο Λιονέλ Μέσι αποκάλυψε τον περασμένο μήνα ότι το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ το 2022 θα είναι το τελευταίο του. Αυτή θα είναι η ύστατη προσπάθειά του να πάρει στα χέρια του το μοναδικό τρόπαιο που του έχει ξεφύγει στην ένδοξη καριέρα του. Έφτασε κοντά το 2014, όταν η Αργεντινή ηττήθηκε από τη Γερμανία με 1-0 στην παράταση του τελικού.

Με αφορμή το τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο του Μέσι, η Adidas κυκλοφόρησε ένα νέο ζευγάρι παπούτσια ειδικής έκδοσης που θα φορέσει ο «Λέο» σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο, που είναι εμπνευσμένες από το πρώτο ζευγάρι που φόρεσε στο ντεμπούτο του στο τουρνουά το 2006.

Η αθλητική μάρκα δημιούργησε επίσης μια νέα διαφήμιση στο πλαίσιο της καμπάνιας "impossible is nothing", με πρωταγωνιστή τον ίδιο τον Μέσι. Η διαφήμιση είναι θεαματική: ζωντανεύει τις εμβληματικές νεότερες εκδοχές του παίκτη που έχουμε δει στα διάφορα Παγκόσμια Κύπελλα από το 2006 και μετά.
THE IMPOSSIBLE RONDO | adidas
 

Στο βίντεο διάρκειας 30 δευτερολέπτων, ο Μέσι παίζει εναντίον του εαυτού του σε ένα "rondo". Με έναν συνδυασμό εντυπωσιακής τεχνητής νοημοσύνης και του ίδιου του παίκτη της PSG, η Adidas κατάφερε να δημιουργήσει ένα βίντεο που αποτελεί έναν άξιο φόρο τιμής σε έναν από τους αναμφισβήτητα μεγαλύτερους και πιο εμβληματικούς παίκτες του ποδοσφαίρου.

Το βίντεο περιλαμβάνει διάφορες από τις εμφανίσεις που έχουμε δει τον Μέσι να παίζει όλα αυτά τα χρόνια, όπως ο μακρυμάλλης Λέο από τα μέσα της δεκαετίας του 2000, καθώς και το κουρεμένο λουκ που είχε όταν έπαιζε από την Αργεντινή του Μαραντόνα.  

Το διαφημιστικό σποτ της Nike με Ρονάλντο, Ροναλντίνιο, Εμπαπέ και Κριστιάνο

Κλείσιμο
Το πολύ έξυπνο διαφημιστικό της ADIDAS έρχεται ως απάντηση σε αυτό της Nike που έφερε πάταγο προ ημερών με πάνω από 5 εκατομμύρια προβολές.

Η Nike αποκάλυψε το «Footballverse», το διαφημιστικό σποτ για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022, όπου πρωταγωνιστούν κορυφαίοι παίκτες από το παρελθόν και το παρόν, οι οποίοι φαντάζονται ένα σύμπαν όπου όλοι αγωνίζονται σε ένα μόνο γήπεδο.

Πώς θα έμοιαζε η καλύτερη σύνθεση ποδοσφαίρου της Nike όλων των εποχών; Πώς θα αντιμετώπιζαν οι θρύλοι του ποδοσφαίρου τους αστέρες του σήμερα; Ροναλντίνιο εναντίον Μπαπέ; Ρονάλντο 1998 εναντίον Ρονάλντο 2002; Άλεξ Μόργκαν και Έντγκαρντ Ντάβιντς στην ίδια ομάδα; Με απλά λόγια, το παιχνίδι δεν τελειώνει ποτέ, και κάθε γενιά αθλητών αφήνει ένα μοναδικό αποτύπωμα, διευρύνει το άθλημα και εμπνέει τις μελλοντικές γενιές να αφήσουν το στίγμα τους.

Nike FC presents the Footballverse trailer


Στο διάρκειας τεσσεράμισι λεπτών σποτ, συμμετέχουν οι: Άλεξ Μόργκαν, Τσάρλι Λόιντ, Κριστιάνο Ρονάλντο, Κριστιάνο Ρονάλντο Τζούνιορ, Έντγκαρντ Ντάβιντς, Κέβιν Ντε Μπρόινε, Κιλιάν Μπαπέ, Λία Γουίλιαμσον, Φιλ Φόντεν, Ροναλντίνιο, Ρονάλντο, Σαμ Κερ, Σέιν Κλάιφερτ και Βίρτζιλ φαν Ντάικ.


Ειδήσεις σήμερα:

Τι απαντά ο Άδωνις στον Πολάκη για την επίθεση του Ρουβίκωνα

Μουντιάλ 2022: Το πλήρες τηλεοπτικό πρόγραμμα και οι διασταυρώσεις ως τον τελικό

Ανατριχιαστικά βίντεο από τη σύγκρουση αεροπλάνου με πυροσβεστικό στο Περού - Δύο νεκροί και 20 τραυματίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ