Με μία ανάρτησή της στο instagram η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ Χριστίνα Σούζη, ενημέρωσε τους followers της ότι μένει σπίτι της, στη Γλυφάδα, σε ανάρρωση ύστερα από την επέμβαση στο ισχίο του δεξιού της ποδιού.
Η ίδια κοινοποίησε μια φωτογραφία στο κρεβάτι της, σχολιάζοντας: «Καλησπέρα σας, πάει και το δεξί πόδι το περιποιήθηκε ο γιατρούλης !!! Ελπίζω σε καμιά εβδομάδα Πάλι να είμαι κοντά σας !! Την αγάπη μου 💝💈!! #ισχιοποδι #skalkairos.gr #παεικαιαυτο !! #μενουμεσπιτι».
Είναι η μέθοδος που διατηρεί ανέπαφο το φυσικό άρωμα και την αυθεντική γεύση του σκληρού σιταριού, «κλειδώνοντας» τις βιταμίνες, τις πολύτιμες πρωτεΐνες του και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος
Η στρατηγική χορηγία για τον ελληνικό αθλητισμό από την Alpha Bank έχει στόχο την στήριξη των αθλητών και ταυτόχρονα την ανανέωση των εμβληματικών ολυμπιακών εγκαταστάσεων.