Μπορεί τα γυρίσματα στο Διαφάνι να έχουν σταματήσει λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού όμως κάποιες εξελίξεις τρέχουν και κάποια επεισόδια έχουν γραφτεί. Ένα από τα νέα ειδύλλια είναι αυτό ανάμεσα στη Θεοδοσία και τον γυναικολόγο τον Αλέξανδρο Βασταρδή. Ο Δημήτρης Σαμόλης που τον υποδύεται μίλησε στο «TV O’CLOCK» για τον ρόλο του.
Πώς προέκυψε η συμμετοχή σου στη σειρά Άγριες Μέλισσες; Αρχικά με είχαν πάρει για τον ρόλο του Παύλου, αλλά αυτό δεν ευδοκίμησε, διότι τελικά τον χαρακτήρα υποδύθηκε ο Ίαν Στρατής. Οπότε, αργότερα, με κάλεσαν για τον ρόλο του γυναικολόγου, του Αλέξανδρου Βασταρδή. Πέρασα από αρκετές ακροάσεις και μόνος μου και με την Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, που υποδύεται τη Θεοδοσία και έτσι προέκυψε η συνεργασία.
Ήταν εύκολο να προσαρμοστείς και να εγκλιματιστείς σε μία ήδη δεμένη ομάδα; Ως προς αυτό, δεν το συζητώ. Με το που μπήκα στο καμαρίνι που αλλάζουμε, όλοι με αγκάλιασαν. Με καλωσόρισαν. Ήταν φοβερό. Στην αρχή, με τους ρυθμούς που έχει μία καθημερινή σειρά, δυσκολεύτηκα αλλά μετά μπήκα στο κλίμα αμέσως.
Μίλησέ μου λίγο για τον ρόλο σου… Ο Αλέξανδρος Βασταρδής είναι ένας γυναικολόγος από τη Λάρισα. Είναι σε διάσταση με τη γυναίκα του και θέλει να ξαναφτιάξει τη ζωή του γιατί όπως και στην περίπτωση της Θεοδοσίας ο γάμος του δεν λειτούργησε. Με τη Θεοδοσία είναι έρωτας κεραυνοβόλος. Βλέπει τη μεγάλη ευκαιρία της ζωής του στα μάτια της Θεοδοσίας, για να ζήσουν μαζί και να κάνουν οικογένεια και όσα δεν έκαναν και δεν είχαν στους γάμους τους.
Μέχρι πού θα φτάσει για να την διεκδικήσει και να την κάνει δική του; Φτάνει μακριά. Πηγαίνει στο Διαφάνι και τη διεκδικεί ζητώντας της να φύγουν μαζί.
Θα τον δούμε να έρχεται αντιμέτωπος με τον Λάμπρο; Ναι, θα έρθει αντιμέτωπος με τον Λάμπρο.
Θα ήθελες να συνεχιστεί ο ρόλος σου; Πολύ! Αλλά ακόμη και σε αυτόν τον κύκλο επεισοδίων που κάνω σκιαγραφείται ο ρόλος.
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»