Στην αποκάλυψη ότι στην εφηβεία της σκεφτόταν ότι είχε γεννηθεί «σε λάθος κορμί» προχώρησε η Ιρίνα Σάικ στη συνέντευξή της στην Vogue.
«Πάντα ένιωθα ότι είχα γεννηθεί σε λάθος κορμί. Ένιωθα ότι έπρεπε να είμαι αγόρι. Δεν ξέρω γιατί. Πιθανότατα γιατί ο πατέρας μου πάντα ήθελε αγόρι» δήλωσε χαρακτηριστικά η Σάικ.
Στην ερώτηση πότε της δημιουργήθηκε αυτό το αίσθημα το διάσημο μοντέλο απάντησε «σε ηλικία 14 ετών» και εξήγησε «τότε ήταν όταν πέθανε ο πατέρας μου. Σκέφτηκα "αφού είμαι αγόρι τώρα είναι η ώρα να φροντίσω την οικογένειά μου"».
Η Σάικ δήλωσε, μάλιστα, ότι «υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι δεν θα παντρευτώ ποτέ».
Ωστόσο το 34χρονο μοντέλο δηλώνει ότι «σήμερα λατρεύω να είμαι γυναίκα αλλά το συναίσθημα αυτό το θυμάμαι».
Η ICTS Hellas αποτελεί σημείο αναφοράς στον τομέα των ολοκληρωμένων λύσεων ασφαλείας στην Ελλάδα, με παρουσία σχεδόν τεσσάρων δεκαετιών στη χώρα και υλοποίηση απαιτητικών έργων σε κρίσιμους τομείς, όπως για παράδειγμα σε data centers.