Ο γάμος της Αναστασίας Καίσαρη και του επιχειρηματία Τόμας Πέρσι που έγινε το περασμένο Σάββατο είναι αναμφισβήτητα ένας γάμος που θα μείνει στην ιστορία καθώς μετά το γάμο ακολούθησε μεγαλοπρεπής δεξίωση με λαμπερούς καλεσμένους από το χώρο των επιχειρήσεων αλλά και της showbiz!
Η ευτυχισμένη νύφη σε δηλώσεις της στο περιοδικό Secret δήλωσε για το γάμο της: «Είμαι πολύ χαρούμενη και πολύ ευτυχισμένη, που έχω παντρευτεί τον άνθρωπο της ζωής μου! Είναι τα πάντα για μένα αυτός ο άνθρωπος. Ο Τόμας με συμπληρώνει… εγώ είμαι η φωτιά, και αυτός με σβήνει».
Υπάρχουν στιγμές που η πόλη, παρά τον θόρυβο, την κίνηση και το ασταμάτητο τρέξιμο, μοιάζει να επιβραδύνει για λίγο σαν να σου λέει «έλα, πάρε μια ανάσα». Αυτή την αίσθηση προσφέρει και η νέα πρωτοβουλία της Uber, μια μικρή επιστροφή χρόνου μέσα στο χάος της πόλης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.