O Σάκης Ρουβάς σε παίκτρια του The Voice: «Δεν μπορώ να πάρω στα χέρια μου τη δική σου ζωή»

O Σάκης Ρουβάς σε παίκτρια του The Voice: «Δεν μπορώ να πάρω στα χέρια μου τη δική σου ζωή»

Αφορμή στάθηκε το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η παίκτρια 

roubas_ar
Η Βάλια Δήμου ανέβηκε στη σκηνή του The Voice με σκοπό να εξασφαλίσει μια θέση στην επόμενη φάση του talent show. Αν και κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές με την ερμηνεία της, ο coach της Σάκης Ρουβάς υπήρξε ιδιαίτερα προβληματισμένος.


Αφορμή στάθηκε το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η παίκτρια της ομάδας του, της οποίας έσπευσε να της εξηγήσει: «Σου έχει δώσει ο Θεός ένα χάρισμα, έχεις πολύ καλό αυτί. Ακούς πάρα πολύ σωστά. Παρόλο που μπήκες λάθος το έφερες σαν να μην έγινε τίποτα. Αλλά έχει σημασία να μου πεις πόσο πολύ το αγαπάς το τραγούδι και πόσο πολύ θέλεις να ασχοληθείς με αυτό. Ξέρεις ποιο είναι το σωστό για σένα αυτό τη στιγμή… Έχεις ένα πολύ σοβαρό θέμα στις φωνητικές χορδές και εγώ δεν θα ‘θελα να συνεχίσεις. Δεν θα ‘θελα γιατί είναι σαν να συναινώ στο να κάνεις κακό στον εαυτό σου. Εγώ δεν μπορώ να πάρω στα χέρια μου τη δική σου ζωή. Εντάξει; Ούτε να σου απαγορεύσω να κάνεις αυτό που θέλεις. Μπορώ να σου προτείνω και να σου πω τι πιστεύω». 

Παρά τα όσα είπε ο τραγουδιστής στη παίκτρια, εκείνη αποφάσισε να προχωρήσει στο παιχνίδι παρά το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. «Δεν είναι δική μου απόφαση. Εφόσον πιστεύεις ότι μπορείς να συνεχίσεις. Εγώ διαφωνώ πλήρως με αυτό, αλλά δεν μπορώ να είμαι άδικος. Σου εύχομαι καλή επιτυχία», της είπε ο Σάκης Ρουβάς.


Δείτε το σχετικό απόσπασμα:


The Voice - Σάκης Ρουβάς: "Δεν μπορώ να πάρω στα χέρια μου τη δική σου ζωή"
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης