Λένα Παπαληγούρα: «Δεν το αποκλείω να ασχοληθώ στο μέλλον με την πολιτική»

Λένα Παπαληγούρα: «Δεν το αποκλείω να ασχοληθώ στο μέλλον με την πολιτική»

Η ηθοποιός είναι κόρη του Αναστάση Παπαληγούρα και εγγονή των Παναγή Παπαληγούρα και Γεωργίου Ράλλη

lena
Η Λένα Παπαληγούρα που πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Η δασκάλα με τα χρυσά μάτια» στο θέατρο Βέμπο μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Μεσημέρι» και στον Οδυσσέα Μητσόπουλο για τον νέο της ρόλο ως μαμάς, τη συνυφάδα της, επίσης ηθοποιό Ιωάννα Παππά, αλλά και το ενδεχόμενο να ασχοληθεί κάποια στιγμή με την πολιτική.
Η ίδια αποκάλυψε ότι όταν ερμήνευσε τον εμβληματικό μονόλογο «Κατερίνα» του Αύγουστου Κορτώ είχε αναγκαστεί να βρεθεί σε ψυχιατρείο: «Όταν κάναμε την "Κατερίνα", ήταν μια παράσταση που μιλούσε για τη σχιζοφρένεια και ήταν μια αληθινή ιστορία. Η "Κατερίνα" ήταν η μητέρα του Αύγουστου Κορτώ που έγραψε το έργο. Τότε χρειάστηκε να μπω στο ψυχιατρείο για να μελετήσω τον ρόλο μου. Ήταν μια φοβερή εμπειρία αυτή που ζήσαμε. Χρειάστηκε να μιλήσουμε με ψυχιάτρους, να πάμε σε ένα ψυχιατρικό ίδρυμα να δούμε πώς είναι. Όλα ήταν πράγματα που συλλέξαμε για την έρευνα ώστε να κάνουμε την παράσταση».

Για το ενδεχόμενο να ασχοληθεί κι εκείνη με την πολιτική, καθώς προέρχεται από μία πολιτική οικογένεια, εξήγησε: «Δεν αποκλείω να ασχοληθώ στο μέλλον με την πολιτική. Ποτέ μη λες ποτέ, αλλά δεν ξέρω. Σε αυτή τη φάση θα απαντούσα πως μου φαίνεται τελείως απίθανο».

Όσο για την Ιωάννα Παππά: «Ναι, είμαστε συνυφάδες. Έχουμε παντρευτεί δύο αδέλφια. Μας φαίνεται αστείο αλλά και ωραίο ταυτόχρονα. Δεν το περιμέναμε, καμία από τις δύο αλλά μάλλον ήταν για να γίνει».
Αναφερόμενη στον γιο της που είναι πλέον ενός έτους, σχολίασε: «Δεν ξέρω αν έχουν αλλάξει οι ισορροπίες με τον ερχομό του μωρού, αλλά έχουν φωτιστεί αλλιώς τα πράγματα. Όταν φέρνεις έναν άνθρωπο στον κόσμο, οι προτεραιότητές σου αλλάζουν αμέσως».

Λένα Παπαληγούρα: "Χρειάστηκε να μπω στο ψυχιατρείο για να μελετήσω το ρόλο μου"
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης