Για τις σχέσεις των ζευγαριών αλλά και τη δική τη μίλησε στον αέρα της εκπομπής η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στη σχέση της ηθοποιού Κατερίνας Κομματά και του ποδοσφαιριστή Γιώργου Σαμαρά οι οποίοι θέλουν να την κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Υπενθυμίζουμε ότι ο Σαμαράς και η Καινούργιου στο παρελθόν υπήρξαν ζευγάρι.
«Τον ξέρω και τον Γιώργο και την Κωνσταντίνα, είναι πολύ διακριτικά παιδιά και τα δύο. Και εγώ με τον σύντροφό μου το κάνω αυτό, θα είμαι ειλικρινής. Σέβομαι πως ο σύντροφός μου δεν θέλει. Και δεν έχει να κάνει με το ότι είμαστε λίγο καιρό μαζί. Είναι από διαφορετικό χώρο και δεν θέλει να υπάρχει σε περιοδικά, σε τηλεοπτικές εκπομπές, για τη δουλειά του», είπε η παρουσιάστρια.
Και συμπλήρωσε: «Εμένα δεν μου φαίνεται καθόλου περίεργο που μπήκαν στο θέατρο ξεχωριστά. Δεν είναι ανάγκη να πας παντού με τον σύντροφό σου. Και κάτι ακόμα, μπορεί να μη θες να κλέψεις την παράσταση από τον σύντροφό σου, επειδή ήταν και πρεμιέρα. Και αυτά τα παιδιά μπορεί να σκέφτηκαν ότι επειδή δεν εμφανιζόμαστε συχνά, θα πέσουν όλοι πάνω μας. Γι’ αυτό μπήκαν διακριτικά».
Η ανανέωση της Χάρτας Διαφορετικότητας από τη bwin Greece αντανακλά εκ νέου τη δέσμευσή του βραβευμένου brand να προσφέρει ένα δίκαιο εργασιακό περιβάλλον.
Με 50 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, ολοκληρωμένες λύσεις, εξειδικευμένη υποστήριξη και χιλιάδες προϊόντα για τις επιχειρήσεις στον κλάδο της εστίασης και της φιλοξενίας, τα METRO Cash & Carry είναι ο απόλυτος One Stop Shop προορισμός.
Στη φετινή διοργάνωση η NBG Pay και η EDPS παρουσιάζουν ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα ψηφιακών συναλλαγών για κάθε επαγγελματία που αναζητά σύγχρονες και ευέλικτες λύσεις.