Κάτω από δύσκολες συνθήκες κλήθηκαν στο χθεσινό επεισόδιο του GNTMνα ανταπεξέλθουν οι παίκτριες, καθώς στον χώρο της φωτογράφισης είχε πάρα πολλή ζέστη, τα μοντέλα δεν είχαν κάποιο χώρο σκιάς και τα ρούχα που φορούσαν έκαναν τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα.
Αρκετές παίκτριες δεν φάνηκε να τα καταφέρνουν -τουλάχιστον όχι από την αρχή της φωτογράφισης- γεγονός που εκνεύρισε τον Άγγελο Μπράτη, τη Ζενεβιέβ Μαζαρί και τηνΈλενα Χριστοπούλουπου ήταν παρόντες στη φωτογράφιση.
«Τι είναι αυτό;» αναρωτιέται η Ζενεβιέβ για τη Σουζάνα.
«Εμένα δεν μου αρέσει αυτό με τα δόντια. Weird posing είπαμε, όχι δείξε μας τα δόντια σου. Άλλο με αυτό στο κεφάλι. Δεν είναι καθόλου ωραίο», λέει ο Άγγελος Μπράτης για την Ασημίνα.
Και για άλλες παίκτριες τα σχόλια δεν ήταν καλύτερα...
Επωφεληθείτε τώρα από τις μεγάλες εκπτώσεις της LA VIE EN ROSE για να αποκτήσετε μοναδικές φόρμουλες που μετατρέπουν την καθημερινή ρουτίνα σε μια μοναδική εμπειρία προσωπικής περιποίησης.