Θρίλερ με το «The Voice»: Η Τάμτα είπε «όχι» στην παρουσίαση

Θρίλερ με το «The Voice»: Η Τάμτα είπε «όχι» στην παρουσίαση

Σύμφωνα με τηλεοπτική εκπομπή 

Tamta
Μέχρι χθες έγκυρες πληροφορίες ήθελαν την Τάμτα να είναι η παρουσιάστρια του The Voice, όμως όπως φαίνεται τα δεδομένα άλλαξαν και πάλι. Σύμφωνα με την τηλεοπτική εκπομπή «Έλα χαμογέλα» σήμερα το πρωί, η Τάμτα δεν θα καταφέρει να αναλάβει τελικά τον ρόλο της παρουσιάστριας στη θέση που άφησε κενή ο Γιώργος Καπουτζίδης.


Όπως ακούστηκε στο ρεπορτάζ, η τραγουδίστρια δεν προλαβαίνει να προετοιμαστεί σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα να αναλάβει αυτόν τον ρόλο μιας και ο χρόνος για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα, πιέζει πολύ. Έτσι, ύστερα από πολλή σκέψη και απανωτές συσκέψεις και κουβέντες, η Τάμτα αποφάσισε να απορρίψει την πρόταση.

Είναι γεγονός ότι η τραγουδίστρια μέχρι τώρα είχε δοκιμαστεί –και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία- στην τηλεόραση, όχι όμως σε έναν τόσο απαιτητικό ρόλο αλλά ως κριτής σε τάλεντ σόου. Η ίδια, λοιπόν, αποφάσισε να μη ρισκάρει τόσο αφού ως επαγγελματίας θέλει να φέρει σε πέρας σωστά όποιον ρόλο και αναλαμβάνει. Έτσι, μετά την απόφασή της να πει «όχι» στην πρόταση, η θέση του παρουσιαστή μένει ξανά κενή.


Να σημειώσουμε εδώ, ότι η θέση του κριτή που άφησε κενή ο Κωστής Μαραβέγιας αποχωρώντας, καλύφθηκε από την Ελεονώρα Ζουγανέλη. Τώρα μένει να δούμε τι θα γίνει με τον παρουσιαστή που θα αναλάβει σύντομα χρέη ώστε να ξεκινήσουν και τα γυρίσματα.


Δείτε στο βίντεο όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα»:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης