Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τοποθετήθηκε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram προαναγγέλοντας εξελίξεις στον χώρο του μπάσκετ, ενώ τόνισε πως ο Παναθηναϊκός ακολουθεί τον νομικό δρόμο.
Αναλυτικά όσα είπε
«Αυτά που έρχονται στον κόσμο του μπάσκετ τις επόμενες ημέρες, άντε εβδομάδες, δεν θα έχει ξαναϋπάρξει προηγούμενο. Ως Παναθηναϊκός, ούτε προσπαθήσαμε να το εκμεταλλευτούμε κάτω από το τραπέζι αναγκάζοντας τους να παίξουν το ρόλο του καραγκιόζη, κάνοντας ακριβώς το ανάποδο από αυτό που έκαναν τόσα χρόνια.
Προτιμήσαμε ως Παναθηναϊκός να πάμε μέσω του νομικού δρόμου και γιατί είμαστε Παναθηναϊκός, αλλά και γιατί θέλουμε πίσω τα κλεμμένα και θα τα πάρουμε».
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα
Με 862 αθλητές και αθλήτριες κάθε ηλικίας ολοκληρώθηκε για το 2026 το ΔΕΗ 3x3 Street Basketball, η πρωτοβουλία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) και της ΔΕΗ, που για τέταρτη συνεχή χρονιά μετέτρεψε κεντρικά σημεία πόλεων σε ζωντανά γήπεδα, γεμάτα παλμό, ενέργεια και αγωνιστικό πνεύμα, δίνοντας χώρο στην ενέργεια του αθλητισμού και στη δυναμική του 3x3