Ο Τομ Μπρέιντι βουτά με την κόρη του από γκρεμό και το διαδίκτυο οργίζεται

Ο Τομ Μπρέιντι βουτά με την κόρη του από γκρεμό και το διαδίκτυο οργίζεται

Ο τρόπος που τραβά μαζί του το εξάχρονο κοριτσάκι για να βουτήξει από μεγάλο ύψος προκάλεσε την οργή των χρηστών του διαδικτύου

tom01
Στο στόχαστρο των χρηστών του διαδικτύου βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες ο Τομ Μπρέιντι. Ο διάσημος αθλητής ανέβασε στο λογαριασμό του στο Instagram ένα βίντεο που δείχνει τον ίδιο να κρατά την κόρη του από το χέρι και να βουτούν μαζί στο νερό ενός καταρράκτη, πηδώντας από έναν γκρεμό!

Ο τρόπος όμως που τραβάει το παιδί μαζί του πηδώντας πρώτος και ο δισταγμός που δείχνει νωρίτερα το εξάχρονο κοριτσάκι, οδήγησε πολλούς να παρατηρήσουν πόσο επικίνδυνο, ανεύθυνο και αναίσθητο ήταν αυτό που έκανε.

Tom Brady faces backlash for cliff jump with daughter


Στο βίντεο φαίνεται ο Τομ Μπρέιντι και η μικρή Βίβιαν να στέκονται στο χείλος του γκρεμού, ενώ ο αθλητής του αμερικανικού ποδοσφαίρου μετρά μέχρι το τρία και στην συνέχεια πηδάει πρώτος, τραβώντας από το χερι το παιδί μαζί του.

«Αν η Βίβι μια μέρα γίνει ολυμπιονίκης, μάλλον δεν θα είναι στην συγχρονισμένη κατάδυση. Ο μπαμπάς της βάζει πάντα δέκα πάντως», έγραψε ως λεζάντα στο βίντεο ο ίδιος.

Κλείσιμο
«Θα μπορούσες να της σπάσεις το χέρι», «καθόλου έξυπνο αυτό», «το παιδί δεν θέλει να το κάνει», είναι μερικά μόνο από τα δεκάδες σχόλια κάτω από το βίντεο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

If Vivi is going to be an Olympic champion one day, it probably won’t be in synchronized diving. Daddy always gives her a 10 though! 🏅🏅🏅

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tom Brady (@tombrady) στις



Δείτε βίντεο: Ο Τομ Μπρέιντι βουτά με την κόρη του από γκρεμό και το διαδίκτυο οργίζεται
Ο Τομ Μπρέιντι βουτά με την κόρη του από γκρεμό και το διαδίκτυο οργίζεται
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης