Γαμπρός έγινε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας Πίτερ Σμάιχελ ο οποίος παντρεύτηκε την επί πολλά χρόνια σύντροφό του Λάουρα φον Λίντχολμ.
Αν και πριν από δύο χρόνια το ζευγάρι είχε χωρίσει, εντούτοις το τελευταίο διάστημα υπήρξε επανασύνδεση ανάμεσα στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και το πρώην μοντέλο του Playboy.
Ο γάμος τελέστηκε σε μια παραλιακή πόλη της Δανίας μπροστά σε περίπου 200 καλεσμένους.
Αυτός είναι ο δεύτερος γάμος για τον Σμάιχελ, ο οποίος γνώρισε την φον Λίντχολμ το 2014 ένα χρόνο μετά το διαζύγιό του από την πρώην σύζυγό του, Μπέτε.
«Είπε ναι και είμαι, έτσι απλά, ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο» έγραψε ο Σμάιχελ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
Με ένα Gold και ένα Bronze βραβείο διακρίθηκε το bwincares.gr στα E-volution Awards της Boussias Events, επιβεβαιώνοντας την υψηλή ποιότητα εμπειρίας χρήστη και τον σύγχρονο σχεδιασμό που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τη WHY Agency.
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.
Με την ασφάλιση του σπιτιού σου έναντι των φυσικών καταστροφών προστατεύεις την περιουσία σου, τους αγαπημένους σου και τις πολύτιμες καθημερινές στιγμές σου, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζεις την ηρεμία και την πολύτιμη στήριξη που μπορεί να χρειαστείς σε ώρα ανάγκης.