Γαλλικά ΜΜΕ: Ο Νίκος Αλιάγας αποχωρεί από την πρωινή ζώνη του ραδιοφώνου

Γαλλικά ΜΜΕ: Ο Νίκος Αλιάγας αποχωρεί από την πρωινή ζώνη του ραδιοφώνου

Σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα «Le Parisien», ο Έλληνας σταρ της γαλλικής τηλεόραση θα είναι παρελθόν σε λίγες ημέρες από την ενημερωτική πρωινή ζώνη του σταθμού «Εurope 1»

nikos124
Σαν βόμβα έσκασε η είδηση στα γαλλικά ΜΜΕ ότι ο Νίκος Αλιάγας ετοιμάζεται να αποχωρήσει από το τιμόνι της πρωινής ζώνης του ραδιοφωνικού δικτύου «Εurope 1».

Αν και το γαλλικό ραδιοφωνικό δίκτυο έσπευσε να διαψεύσει τις φήμες, η γαλλική εφημερίδα «Le Parisien» επισημαίνει ότι ο Αλιάγας θα είναι παρελθόν σε λίγες ημέρες από την ενημερωτική πρωινή ζώνη του σταθμού.

Υπενθυμίζεται ότι, το ραδιοφωνικό δίκτυο Europe 1 ήθελε να ενισχύσει τα ποσοστά ακροαματικότητας όταν επιστράτευσε τον Νίκο Αλιάγα.

Σήμερα, ο Έλληνας σταρ της γαλλικής τηλεόρασης θα έχει ραντεβού με το μεγάλο αφεντικό του σταθμού, Αρνό Λαγκαρντέρ. Οι δύο άνδρες θα συζητήσουν για το θέμα της αποχώρησής του από την πρωινή ζώνη του «Europe 1» και θα αποφασίσουν για το μέλλον του στο σταθμό.

Όπως επισημαίνει η γαλλική εφημερίδα Le Parisien επικαλούμενη πηγές, o Νίκος Αλιάγας έχει κάνει την επιλογή του να αποχωρήσει από την πρωινή εκπομπή την οποία ανέλαβε τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Ο Μπατιέ Μπελιάρ δημοσιογράφος του δικτύου RMC, θα είναι πιθανότατα ο αντικαταστάτης του βασιλιά της ψυχαγωγίας του καναλιού TF1.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης