Το συγκινητικό μήνυμα για το θάνατο της Χρύσας Σπηλιώτη εννέα μήνες μετά

Το συγκινητικό μήνυμα για το θάνατο της Χρύσας Σπηλιώτη εννέα μήνες μετά

Η ανάρτηση στο Facebook: Εννέα μήνες που από αγαπημένη φίλη και εξαιρετική συνάδελφος έγινες “άγγελος” μαζί με τον άντρα σου και 100 ακόμα παιδιά, γυναίκες και άντρες στο καμένο Μάτι Αττικής

Xrysa_Spilioti
Το ημερολόγιο έδειχνε 23 Ιουλίου 2018. Μια από τις πιο θλιβερές και πιο μαύρες σελίδες στη σύγχρονη ιστορία της χώρας μας. Η φωτιά που ξέσπασε στο Μάτι πήρε μαζί της 100 αθώους ανθρώπους βυθίζοντας δεκάδες οικογένειες στο πένθος. Ανάμεσά τους η ηθοποιός Χρύσας Σπηλιώτη και ο σύζυγος της, Δημήτρης Τουρναβίτης, οι οποίοι βρήκαν τραγικό θάνατο στην προσπάθειά τους να σωθούν από την πύρινη λαίλαπα. Περίπου εννέα μήνες μετά, η ηθοποιός και καλή της φίλη Μελίνα Μποτέλλη, έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα για τον τραγικό τρόπο που χάθηκε η Χρύσα.

«Εννέα μήνες που από αγαπημένη φίλη και εξαιρετική συνάδελφος έγινες “άγγελος” μαζί με τον άντρα σου και 100 ακόμα παιδιά, γυναίκες και άντρες στο καμένο Μάτι Αττικής. Εννέα μήνες που χάθηκαν μέσα σε λίγα λεπτά κόποι ζωής άλλων ανθρώπων και προσωπικών μου φίλων. Εννέα μήνες από τη φυσική καταστροφή του παράδεισου των εφηβικών μου χρόνων. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης