Ισπανία: Έκανε τον 45χρονο πατέρα του περιζήτητο μοντέλο... μ'ένα tweet

Ισπανία: Έκανε τον 45χρονο πατέρα του περιζήτητο μοντέλο... μ'ένα tweet

«Ο μπαμπάς μου, 45 χρονών, κυνηγάει μια καριέρα στο μόντελινγκ και ποτέ δεν τον είδα πιο ευτυχισμένο»

col12
Αν νομίζετε ότι από ένα tweet δεν μπορεί να γίνει κάποιος περιζήτητο μοντέλο, τότε «πλανάστε πλάνην οικτρά»...

Αυτό τουλάχιστον απέδειξε ένας νεαρός φοιτητής από το Πανεπιστήμιο του Toledo, ο οποίος αποφάσισε να μοιραστεί στο Twitter μερικές φωτογραφίες του ομολογουμένως γοητευτικού πατέρα του Clint και μέσα σε λίγες ώρες κατάφερε να τρελάνει το διαδίκτυο. 

«Ο μπαμπάς μου, 45 χρονών, κυνηγάει μια καριέρα στο μόντελινγκ και ποτέ δεν τον είδα πιο ευτυχισμένο. Μου είπε ότι απλώς περιμένει την κατάλληλη ευκαιρία για να αναδειχθεί. Οπότε, Twitter, γνώρισε τον μπαμπά μου», έγραψε σε ένα και μοναδικό tweet ο νεαρός και μαζί πόσταρε και μερικές εξαιρετικά εντυπωσιακές φωτογραφίες του πατέρα του.



Αυτές προέρχονταν από τη φωτογράφιση που λίγο καιρό πριν είχε κάνει ο 45χρονος για λογαριασμό μίας νέας εταιρείας γυαλιών ηλίου, της Donahue Eyewear. Αυτό που ακολούθησε δεν το πίστευε κανείς από τους δύο.

Κλείσιμο
Ο Clint μέσα σε λίγες ώρες είχε γίνει περιζήτητος, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που επιχείρησαν να μιμηθούν το παράδειγμα του Colin ποστάροντας φωτογραφίες με τους μπαμπάδες τους, όχι όμως με την ίδια επιτυχία που σημείωσε ο 45χρονος.


Όσο για εκείνον, σίγουρα δεν περίμενε αυτό το ανέλπιστο δώρο από τον γιο του. Όπως δήλωσε λίγο αργότερα και ενώ το πρόσωπό του είχε γίνει το απόλυτο viral ποτέ άλλοτε δεν χρειάστηκε να περάσει τόσες ώρες με ένα κινητό στο χέρι. «Ήταν τόσο εμπνευσμένο αυτό που συνέβη», σχολίασε με μετριοφροσύνη.

Να σημειωθεί ότι μέχρι χθες η ανάρτηση του γιου του -που έγινε και το πιο trend meme- κατέχει ρεκόρ με 81,236 retweets και 376,241 likes και η επιτυχία συνεχίζεται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης