Αποκάλυψη: Με σενάριο το βιβλίο «Pop. 1280» η επόμενη ταινία του Γιώργου Λάνθιμου

Αποκάλυψη: Με σενάριο το βιβλίο «Pop. 1280» η επόμενη ταινία του Γιώργου Λάνθιμου

Το αστυνομικό μυθιστόρημα «Pop. 1280» («Κάτοικοι 1280» στα ελληνικά) που έγραψε το 1964 ο Jim Thompson πρόκειται να μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη ο Γιώργος Λάνθιμος

lanthimos01
Ένα σκοτεινό, αριστουργηματικό βιβλίο πρόκειται να μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη ο Γιώργος Λάνθιμος. Αυτό είναι το επόμενο πρότζεκτ του! Το «Pop. 1280» ή «Κάτοικοι 1280» στα ελληνικά, το αστυνομικό μυθιστόρημα που έγραψε το 1964 ο Jim Thompson. Την παραγωγή θα αναλάβει η Element Pictures μαζί με την Imperative και την Discovery Productions.

Οπως γράφουν τα ξένα ΜΜΕ, το πρότζεκτ θεωρείται υψηλής προτεραιότητας γιατί ο Έλληνας δημιουργός είναι αυτή τη στιγμή ένα από τα πιο hot ονόματα στο Χόλιγουντ, ειδικά μετά τις υποψηφιότητες για τα Όσκαρ.

Η υπόθεση έχει ως εξής: Ο Νικ Κόρεϊ είναι ο σερίφης μίας μικρής και φτωχικής πόλης, ο οποίος προτιμά την αδράνεια από το να ταράξει τις ισορροπίες. Όταν βλέπει ότι η θητεία του λήγει και κινδυνέυει να χάσει τη θέση του, αποφασίζει να αναλάβει δράση, με έναν όμως πολύ ανορθόδοξο, αιματηρό τρόπο. Η σκοτεινή μανία με την οποία ο σερίφης θα «αφυπνιστεί», υποθέτουμε πως είναι μία μεγάλη πρόκληση για τον Γιώργο Λάνθιμο!

Διαβάστε περισσότερα στο watchandchill.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης