Η Χριστίνα Μπόμπα αποκαλύπτει τι τρώει και έχει τέλειο σώμα

Η Χριστίνα Μπόμπα αποκαλύπτει τι τρώει και έχει τέλειο σώμα

«Αποφεύγω τα τηγανητά, τη ζάχαρη και τα πολλά ψωμιά και δεν ξεχνάω να ενισχύω τον οργανισμό μου με τροφές πλούσιες σε θρεπτική αξία», λέει η Χριστίνα Μπόμπα

Xristina_Mpompa
Έχει ένα όμορφο σώμα και φροντίζει να το διατηρεί όσο άστατο κι αν είναι το πρόγραμμά της. Η Χριστίνα Μπόμπα που λατρεύει τα ταξίδια -όπως ακριβώς και ο σύζυγός της Σάκης Τανιμανίδης- ετοιμάζεται και πάλι να ετοιμάσει βαλίτσες για τη Δομινικανή Δημοκρατία προκειμένου να είναι κοντά στον Σάκη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Survivor 3.

Τι κάνει όμως για να διατηρεί το σώμα της σε τέλεια φυσική κατάσταση; Τι τρώει; Πώς γυμνάζεται. Τα αποκάλυψε όλα σε πρόσφατη συνέντευξή της. «Έχω κάποιος βασικούς κανόνες, τους οποίους τις περισσότερες φορές καταφέρνω και ακολουθώ. Αποφεύγω τα τηγανητά, τη ζάχαρη και τα πολλά ψωμιά και δεν ξεχνάω να ενισχύω τον οργανισμό μου με τροφές πλούσιες σε θρεπτική αξία, όπως αβοκάντο, φρούτα και λαχανικά, ψάρι κτλ. Όταν βρίσκομαι σε περίοδο με πολλά ταξίδια, εφαρμόζω τους παραπάνω κανόνες και σε συνδυασμό με τη γυμναστική όλα πάνε καλά», λέει η ίδια.

Διαβάστε το πρόγραμμα διατροφής που ακολουθεί η Χριστίνα Μπόμπα στο keep up
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης