Με μια άκρως συγκινητική ανάρτηση στο Ιnstagram η Ρούλα Κορομηλά που πέρασε πολλά χρόνια στο Μεγάλο Κανάλι το αποχαιρέτησε τονίζοντας κυρίως πώς κανένα μαύρο δεν είναι ικανό να σβήσει τις χρυσές στιγμές του Mega.
Γράφει χαρακτηριστικά στο μήνυμά της: «Θα παραμείνει στην καρδιά μου και όχι μόνο. Συνδεδεμένο με υπέροχες δημιουργικές στιγμές και συνεργασίες, με όνειρα και όμορφα χρόνια που δεν ξαναγυρίζουν... Όσοι βιώσαμε τη μαγεία του ξέρουμε πως δύσκολα αντιγράφεται. Κανένα μαύρο δεν είναι ικανό να σβήσει τις χρυσές στιγμές που περάσαμε. Ήταν ΕΝΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ. Ήταν τόσα πολλά πράγματα μαζί που συνέβαλαν στην επιτυχία του. Αντιλήψεις, αρχές, στρατηγική, φιλοσοφία, επιλογές, πρωτοπορία, δημιουργικότητα, δύναμη ψυχής, σεβασμός και άλλα πολλά».
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»