Αντώνης Ρέμος-Υβόννη Μπόσνιακ: «Έτοιμοι για το τέλειο πάρτι», λέει η wedding planner του ζεύγους

Αντώνης Ρέμος-Υβόννη Μπόσνιακ: «Έτοιμοι για το τέλειο πάρτι», λέει η wedding planner του ζεύγους

Πυρετώδεις προετοιμασίες για τον γάμοΛίγες ημέρες πριν ντυθεί νυφούλα, η πανέμορφη Υβόννη Μπόσνιακ, πέρασε χαλαρές στιγμές με τις φίλες της στη Μύκονο

remos-bosniak01
Ένας από τους γάμους που αναμένεται να συζητηθεί περισσότερο από ποτέ δεν είναι άλλος από εκείνον του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ.

Ο γάμος του γνωστού ζευγαριού θα γίνει στις 15 Σεπτεμβρίου σε ιδιωτικό εκκλησάκι στη Βαρυμπόμπη.

Η  wedding planner που έχει αναλάβει ένα δύσκολο έργο για το διάσημο ζευγάρι, η Άντζυ Γεωργακοπούλου, που τυγχάνει να είναι και φίλη του Αντώνη και της Υβόννης, δουλεύει «σκληρά» για  τη διοργάνωση και το στολισμό του γάμου, όπως είχε κάνει άλλωστε και με τη βάφτιση της κόρης τους!

Η ίδια αναφέρει:  «Από τη στιγμή που η Υβόννη και ο Αντώνης αποφάσισαν να παντρευτούν πραγματοποιούσαμε διαρκώς ραντεβού με το ζευγάρι και τον φίλο και PR, σύμβουλό τους Γιώργο Ντάβλα ώστε να φτιάξουμε το τέλειο πάρτυ!», αναφέρει η wedding planner, στον πυρετό των προετοιμασιών για το μεγάλο γεγονός του Σεπτέμβρη.

Η νύφη πριν από λίγες ημέρες έβγαλε μια selfie με την wedding planner, Άντζυ Γεωργακοπούλου και τον Γιώργο Ντάβλα, ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους, ότι οι προετοιμασίες είναι χρονοβόρες, αλλά ευχάριστες, καθώς το χαμόγελο δεν λείπει από κανέναν.

bosniak_selfie_selfie
Κλείσιμο


Η λίστα των εκλεκτών καλεσμένων περιλαμβάνει ονόματα από τον εφοπλιστικό, επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό χώρο. Ανάμεσα στους προσκεκλημένους, θα είναι αρκετοί τραγουδιστές με τους οποίους έχει συνεργαστεί ο Αντώνης Ρέμος, ενώ με άλλους διατηρεί μακροχρόνια φιλία.

Λίγες ημέρες πριν ντυθεί νυφούλα, η πανέμορφη Υβόννη Μπόσνιακ, πέρασε χαλαρές στιγμές με τις φίλες της στη Μύκονο. Το μοντέλο και σχεδιάστρια φορώντας ολόσωμο λευκό μαγιό που έγραφε «bride» και μια λευκή καλτσοδέτα στο πόδι, πόζαρε μαζί με τις αγαπημένες της φίλες, οι οποίες φορούσαν κατακόκκινα μαγιό που έγραφαν «Bride’s Squad».

yvonni
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης