Σοκάρει η πεθερά της Χρύσας Σπηλιώτη: «Άσε μας μαμά, φεύγουμε» ήταν τα τελευταία λόγια του γιου μου

Σοκάρει η πεθερά της Χρύσας Σπηλιώτη: «Άσε μας μαμά, φεύγουμε» ήταν τα τελευταία λόγια του γιου μου

Η κυρία Τουρναβίτη απηύθυνε δημόσια έκκληση να βρεθούν ο γιος  της και η νύφη της που αγνοούνται από τις πυρκαγιές στο Μάτι - «Μικρές οι πιθανότητες να βρεθούν ζωντανοί» λέει ο αδελφός του Δημήτρη Τουρναβίτη

spiliwth
Η φονική πυρκαγιά στο Μάτι εκτός από τους 81 νεκρούς, άφησε πίσω της και εκατοντάδες αγνοούμενους. Ανάμεσά τους βρίσκονται η ηθοποιός Χρύσα Σπηλιώτη με τον σύζυγό της Δημήτρη Τουρναβίτη.

Κανείς δεν γνωρίζει πού είναι κάποιος από τους δυο τους. Με συγκλονιστικά λόγια η πεθερά της ηθοποιού, Ειράγδα Τουρναβίτη απηύθυνε δημόσια έκκληση να βρεθεί ο γιος της και η νύφη της

«Τελευταία φορά που μιλήσαμε ήταν όταν έφευγαν από το Μάτι. Τους πήρα τηλέφωνο να μάθω τι γίνεται. Και μου λέει σαστισμένος ο γιος μου «άσε μας μαμά, άσε μας φεύγουμε». Αυτή ήταν η τελευταία φράση που άκουσα από τον Δημήτρη. Τελευταία επικοινωνία που είχα μαζί τους ήταν 6 παρά. Την ώρα που άρχισε η φωτιά. Η κόρη του ήταν αλλού», δήλωσε χαρακτηριστικά η κ.Τουρναβίτη, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Οι πιθανότητες να είναι ζωντανοί η Χρύσα Σπηλιώτη και ο Δημήτρης Τουρναβίτης είναι πολύ μικρές»


Η έκκληση από την πεθερά της ηθοποιού, Σπηλιώτη  «Η τελευταία φράση που άκουσα ήταν…»1
Κλείσιμο


«Ήταν περίπου την ωρα που ξεκίνησε η πυρκαγιά. Πήγε ο άλλος ο γιος μου στο σπίτι, το βρήκε καμένο, βρήκε τη γάτα κι αυτήν καμένη και παραπέρα το αυτοκίνητο κατεστραμμένο και καμένο, Αρα βγήκανε και φύγανε. Πήγαν προς τη θάλασσα; Καήκανε; Κανείς δεν ξέρει», τόνισε η κυρία Τουρναβίτη.

Ο αδελφός του Δημήτρη Τουρναβίτη, Κώστας, μιλώντας στο Star, δήλωσε ότι «οι πιθανότητες να βρεθούν ζωντανοί ο Δημήτρης Τουρναβίτης και η Χρύσα Σπηλιώτη είναι πολύ μικρές, αλλά περιμένουμε ακόμη τις διασταυρώσεις»

«Εχω δώσει από προχθές τα στοιχεία στο 199. Είχα πάει στο Λιμεναρχείο, όπου είδα όλα τα ονόματα, τη λίστα των διασωθέντων», τόνισε

Η φωτογραφία και το όνομα της ηθοποιού βρίσκεται στην ηλεκτρονική βάση στην οποία οι συγγενείς αγνοουμένων μπορούν να μπουν για να ανεβάσουν φωτογραφίες των ανθρώπων τους των οποίων τα ίχνη έχουν χαθεί μετά την τραγική πυρκαγιά.

Αγνοούμενος αναφέρεται και ο σύζυγός της, Δημήτρης Τουρναβίτης αθλητής αλιείας του Ναυταθλητικού Ομίλου Τζιτζιφιών Καλλιθέας.

Η οικογένεια Τουρναβίτη έχει στην ιδιοκτησία της ωδείο στη Νέα Πεντέλη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης