Η Βραζιλιάνα καλλονή και «άγγελος» της Victoria's Secret Ιzabel Goulart, βρίσκεται για διακοπές στη Μύκονο και έχει ξεσηκώσει το νησί με την παρουσία της. Το 32χρονο μοντέλο, διαμένει σε πολυτελή βίλα του νησιού με τον αρραβωνιαστικό της και ανεβάζει φωτογραφίες της απο την Ελλάδα στους 4,4 εκατομμύρια followers της στο Instagram.
H Izabel, στην τελευταία της ανάρτηση ποζάρει με σέξι μπικίνι στην παραλία, απολαμβάνοντας το μπάνιο της και διαφημίζοντας τα χαρακτηριστικά τοπία της Μυκόνου. Η καλλονή μάλιστα πριν λίγες ημέρες αποκάλυψε ότι σύντομα θα παντρευτεί. Στο βίντεο που ανέβασε στο Instagram δείχνει το μονόπετρο και δίνει ένα φιλί γεμάτο... έρωτα στον μέλλοντα σύζυγό της.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.
Στο πλαίσιο του Delphi Economic Forum 2026, ο κ. Βωβός τόνισε την ανάγκη διασφάλισης της επιχειρησιακής συνέχειας σε περιόδους έντονων αλλαγών και κρίσεων.