Ανατροπή στο Survivor 2: Η τραγουδίστρια που τελικά δεν θα πάει και ο παίκτης που ακυρώθηκε

Ανατροπή στο Survivor 2: Η τραγουδίστρια που τελικά δεν θα πάει και ο παίκτης που ακυρώθηκε

Η λίστα των παικτών που θα συμμετέχουν στο Survivor 2 συνεχώς αλλάζει 

Ανατροπή στο Survivor 2: Η τραγουδίστρια που τελικά δεν θα πάει και ο παίκτης που ακυρώθηκε
Η λίστα των παικτών που θα συμμετέχουν στο Survivor 2 συνεχώς αλλάζει σύμφωνα με δημοσιεύματα και με τα όσα αποκάλυψε σήμερα στην εκπομπή της στον ΣΚΑΙ η Ντορέττα Παπαδημητρίου.


Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσίευμα η Ελευθερία Ελευθερίου, το όνομα της οποίας γνωστοποιήθηκε χθες από την εκπομπή «ΕΔΩ», δεν συγκαταλέγεται τελικά σε εκείνους που θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο, αλλά βρίσκεται, στη λίστα της παραγωγής με τους αναπληρωματικούς παίκτες. 


Κλείσιμο
Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, σχολιάζοντας σήμερα την είδηση την οποία θέλει την τραγουδίστρια να είναι stand by σε περίπτωση που μπουν νέοι παίκτες μετά από δική της απαίτηση, σχολίασε χαρακτηριστικά:   

«Το ρεπορτάζ μου έλεγε ότι η Ελευθερία ήταν στους βασικούς της λίστας και δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος να θέσει τον εαυτό του στους αναπληρωματικούς». 
Η τραγουδίστρια η οποία δεν έχει κάνει κάποια επίσημη δήλωση προς το παρόν φαίνεται πως ενοχλήθηκε με την παραφιλολογία και έσπευσε να απαντήσει με το δικό της τρόπο. 

Πριν λίγη ώρα η Ελευθερία έκανε δυο αναρτήσεις στα Instastories γράφοντας αρχικά πως δεν ξέρει το λόγο που την ανέφεραν στη λίστα με τους «Διάσημους» και στη συνέχεια σχολίασε δημοσίευμα που τη χαρακτήριζε ως «αναπληρωματική». 

Παράλληλα, η εκπομπή του ΣΚΑΙ προανήγγειλε ακόμα μία αποχώρηση από την ομάδα των «Διάσημων». Αν και δεν αποκάλυψε ποιος είναι ο παίκτης, έκανε γνωστό ότι η εν λόγω συμμετοχή ακυρώθηκε και θα υπάρξει αντικατάσταση με άτομο που περιμένει πάνω από το τηλέφωνό του.

Δείτε το βίντεο:





Δείτε τα Instastories με την απάντηση της Ελευθερίας Ελευθερίου: 




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης