Πρεμιέρα σε ένα εντελώς διαφορετικό σκηνικό για τη Φαίη Σκορδά, η οποία χθες, καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό μέσα από το Πρω1νό για πρώτη φορά στην φετινή σεζόν.
Η παρουσιάστρια με αρκετά αλλαγμένη ομάδα αλλά και με σταθερούς συνεργάτες-πυλώνες, ξεκίνησε τη φετινή σεζόν με χαμόγελο αλλά και με το συνηθισμένο -όπως παραδέχτηκε και η ίδια- άγχος. Το κοινό όπως ήταν φυσικό «αγκάλιασε» την παρουσιάστρια στην πρεμιέρα της.
Συγκεκριμένα, το Πρω1νό του ΑΝΤ1 σημείωσε χθες 24,5% στο μέσο όρο γενικού συνόλου και 25,4% στο δυναμικό κοινό.
Το ξεχωριστό Open Day που θα γίνει το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 αντλεί έμπνευση από σημαντικούς εφευρέτες και επιστήμονες, παρακινώντας τα παιδιά να ενεργοποιήσουν τη σκέψη, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.