Τέλος ο Καρβέλας από το Star Academy μετά το «μαλλιοτράβηγμα» με τον Φουρθιώτη

Τέλος ο Καρβέλας από το Star Academy μετά το «μαλλιοτράβηγμα» με τον Φουρθιώτη

Σε δύο σειρές ανακοινώθηκε η διακοπή της συνεργασίας, δύο ημέρες μετά τον καβγά σε ζωντανή μετάδοση

Τέλος ο Καρβέλας από το Star Academy μετά το «μαλλιοτράβηγμα» με τον Φουρθιώτη
Τη διακοπή της συνεργασίας με τον Νίκο Καρβέλα ανακοίνωσε το πρωί της Δευτέρας ο τηλεοπτικός σταθμός Epsilon δύο ημέρες μετά τον άγριο καβγά που είχε σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση με τον παρουσιαστή του SuperStar Academy Μένιο Φουρθιώτη.



Κλείσιμο
Το «μαλλιοτράβηγμα» ξεκίνησε όταν ο τραγουδιστής ζήτησε το λόγο από τον παρουσιαστή του show επειδή δεν του έδωσε το δικαίωμα να τοποθετηθεί προκειμένου να κρίνει έναν παίχτη.

«Είναι η δεύτερη φορά, συνεχόμενη, που δεν μου απευθύνεις τον λόγο», ξεκίνησε τις βολές ο κ. Καρβέλας, με τον Μένιο Φουρθιώτη να απαντά: «Αυτά τα οποία λέμε στον αέρα δεν αφορούν το τηλεοπτικό κοινό».

Ο Καρβέλας όμως συνέχισε να μιλάει ενώ ο Μένιος Φουρθιώτης επέμενε: «Δεν θα μου ορίσετε εσείς τους κανόνες που θα διεξαχθεί το παιχνίδι». «Κατάλαβες τι σου λέω», συνέχισε ο μουσικοσυνθέτης, με τον παρουσιαστεί να τον προειδοποιεί ότι αν συνεχίσει να μιλάει θα του κλείσει το μικρόφωνο.

«Η δικτατορία σας τελείωσε;» ρώτησε ειρωνικά ο Καρβέλας όταν πήρε το λόγο για να λάβει την εξίσου ειρωνική απάντηση: «Κύριε Καρβέλα, αυτός είναι ο κανονισμός του Star Academy, αν σας αρέσει. Αν δεν σας αρέσει είναι δικό σας θέμα. Αν δεν σας αρέσει μπορείτε να αποχωρήσετε κ. Καρβέλα».



Αυτή δεν ήταν η πρώτη on-air κόντρα των δύο καθώς στο τέλος Μαρτίου στο πλατό της εκπομπής είχε γίνει της... κακομοίρας.

Ένας παίκτης του ριάλιτι ένιωσε θιγμένος στο προηγούμενο live, όταν ο κριτής τον είχε ρωτήσει αν το τραγούδι που είχε ερμηνεύσει, το αφιερώνει σε γυναίκα σύντροφο ή σε άντρα.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ο ίδιος παίκτης εξέφρασε την ενόχλησή του, μιλώντας στην διευθύντρια της Ακαδημίας, Κατερίνα Γκαγκάκη, κι έτσι, στο live της Παρασκευής, ο Μένιος Φουρθιώτης τον έφερε αντιμέτωπο με τον τραγουδιστή.

Ο Νίκος Καρβέλας αρχικά εκνευρίστηκε με τον παίκτη και, όταν άρχισαν οι κριτές και ο παρουσιαστής να τον διακόπτουν, εκνευρισμένος ζήτησε να σταματήσουν... 

Εν τέλει, «ξέσπασε» στον Μένιο Φουρθιώτη. «Θα διακόψεις εσύ εμένα; Εσύ εμένα;» φώναζε έξαλλος ο Νίκος Καρβέλας στον παρουσιαστή, ενώ η ένταση συνεχίστηκε και με τους άλλους κριτές.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης