Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ζητά αποζημίωση 1,5 εκατ. ευρώ για τις τόπλες φωτογραφίες της Κέιτ!

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ζητά αποζημίωση 1,5 εκατ. ευρώ για τις τόπλες φωτογραφίες της Κέιτ!

Μπορεί ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον να μην παραβρέθηκαν στην έναρξη της δίκης
για τις τόπλες φωτογραφίες της δούκισσας του Κέιμπριτζ, η διεξαγωγή της οποίας άρχισε την Τρίτη στη Γαλλία, αλλά ο εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ απέστειλε δήλωση που διαβάστηκε στο δικαστήριο

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ζητά αποζημίωση 1,5 εκατ. ευρώ για τις τόπλες φωτογραφίες της Κέιτ!
Το διόλου ευκαταφρόνητο ποσόν του 1,5 εκατ. ευρώ ζητά από το γαλλικό περιοδικό Closer ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ως αποζημίωση για την δημοσίευση των τόπλες φωτογραφιών της συζύγου του Κέιτ Μίντλετον το καλοκαίρι του 2012, όταν το ζευγάρι έκανε διακοπές σε έπαυλη στην Προβηγκία, στη νοτιοανατολική Γαλλία.

Σε δήλωσή του, η οποία διαβάστηκε κατά την έναρξη της δίκης ο μελλοντικός βασιλιάς της Αγγλίας, χαρακτήρισε τις φωτογραφίες που δείχνουν την σύζυγό του να κάνει τόπλες ηλιοθεραπεία ενώ εκείνος της βάζει αντηλιακό «ιδιαίτερα σοκαριστικές» και αποκάλυψε ότι η δημοσίευσή τους του έφερε μνήμες από το παρελθόν και την παρενόχληση που είχε υποστεί (από τους παπαράτσι) η μητέρα του, πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Η δίκη διεξάγεται στο προάστιο Ναντέρ, δυτικά του Παρισιού και έξι εκπρόσωποι μέσων ενημέρωσης, μεταξύ των οποίων και τρεις φωτογράφοι
, δικάζονται για παραβίαση της προσωπικής ζωής των Βρετανών γαλαζοαίματων.

Κλείσιμο


Στην δήλωσή του για τις τόπλες φωτογραφίες της Κέιτ Μίντλετον ο δεύτερος στην διαδοχή του βρετανικού θρόνου αποκάλυψε ότι η δημοσίευσή τους είχε αντίκτυπο στην οικογένειά του με δεδομένο τον θάνατο της μητέρας του τον Αύγουστο του 1997, όταν έχασε τη ζωή της, μετά από κυνήγι των παπαράτσι σε σφοδρή πρόσκρουση του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε μαζί με τον σύντροφό της Ντόντι Αλ Φαγέντ στη σήραγγα Πλας Ντε Άλμα, στο Παρίσι.

Την δήλωση του πρίγκιπα Ουίλιαμ διάβασε στο δικαστήριο στη γαλλική γλώσσα ο δικηγόρος του, Ζαν Βέιγ. Μεταξύ άλλων, η δήλωση αναφέρει: «Τον Σεπτέμβριο του 2012, η ​​γυναίκα μου και εγώ σκεφτήκαμε ότι θα μπορούσαμε να πάμε στη Γαλλία για λίγες μέρες  σε απομονωμένη βίλα που ανήκε σε μέλος της οικογένειάς μου και έτσι να απολαύσουμε την ιδιωτικότητά μας.
Γνωρίζουμε τη Γαλλία και τους Γάλλους και γνωρίζουμε ότι, κατ 'αρχήν, σέβονται την ιδιωτική ζωή, συμπεριλαμβανομένης της ζωής των επισκεπτών τους. Ο παράνομος τρόπος με τον οποίο λήφθηκαν αυτές οι φωτογραφίες ήταν ιδιαιτέρως συγκλονιστικός για εμάς καθώς παραβίαζε την ιδιωτική μας ζωή».


Οι «καυτές»  φωτογραφίες της δούκισσας του Κέιμπριτζ είχαν δημοσιευθεί τον Σεπτέμβριο του 2012 από το γαλλικό σκανδαλοθηρικό περιοδικό Closer και την επαρχιακή εφημερίδα La Provence και δείχνουν το ζεύγος των γαλαζοαίματων να απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης σε έπαυλη στη Νότια Γαλλία, η οποία ανήκει στον ανιψιό της βασίλισσας Ελισάβετ, υποκόμη Ντέιβιντ Λίνλεϊ.

Δείτε βίντεο:
Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ζητά αποζημίωση 1,5 εκατ. ευρώ για τις τόπλες φωτογραφίες της Κέιτ!


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης